Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Potrzebna Porada
BobBlunt
post 19.12.2011 - 19:04
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8445

Siema. Sprawa wygląda tak, zastanawiam się co to może być, opiszę to uczucie. W nocy po relaksacji kiedy czuję, że moje ciało zasypia, przestaję je czuć. Ale natomiast odczuwam je wewnętrznie, zaczyna się od nóg. Kiedy podtrzymuję świadomość w pewnych momentach przechodzi mnie taka fala, trwa kilkanaście sekund i znowu czuję całe ciało od wewnątrz, po tym znowu ta fala. Nie przypomina to jak to ludziska opisują wibracji, czy prądu. Co to jest? Mogę robić tak cały czas przez 2 godziy nawet. Kiedy nie ruszam się i podtrzymuję świadomość, wpatruję się w czerń pod powiekami cały czas. Nie wiem gdzie leży u mnie pies pogrzebany w wyjściu.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
masa
post 21.12.2011 - 18:28
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7779

BobBlunt kiedy przyjdą "te" wibracje to możesz śmiało wychodzić, jeżeli próbujesz wychodzić tak jak ciałem fizycznym(bo tak to wygląda) a nie możesz się ruszyć to wiedz że coś się dzieje, jeżeli odczuwasz przepływającą energie w ciele to porostu zatrzymałeś przez uwagę myśli stałeŚ się bardziej świadomy i zauważyłeś energie w twym ciele a może w innym...jesteś blisko na dobrej drodze aczkolwiek może nie w tym kierunku. To co robisz i odczuwasz to uważność , medytacja skupiająca się na tym co odczuwasz poza ciałem fizycznym. To ciekawe doświadczenie na pewno dobrze robiące zrelaksowanemu ciału i spokojnemu umysłowi aczkolwiek do samego wyjścia nie jest ci to potrzebne. Tera walne coś nowego...Zapomnij o oobe przed snem. Jest taka genialna metoda 4+1 Przy niej wszystko jest prostsze...Ale nie było by nić zlego w tej twej uważności kiedy by nie płynęła za nią mysl. Chodzi mi o to ze kiedy energia idzie do góry ty myślisz: "idzie do góry" Błąd Dlatego przy samym wyjściu pożądany jest stan bez żadnych zakłóceń CISZA. Przemyśl to;)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic