Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Potrzebna Porada
BobBlunt
post 19.12.2011 - 19:04
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8445

Siema. Sprawa wygląda tak, zastanawiam się co to może być, opiszę to uczucie. W nocy po relaksacji kiedy czuję, że moje ciało zasypia, przestaję je czuć. Ale natomiast odczuwam je wewnętrznie, zaczyna się od nóg. Kiedy podtrzymuję świadomość w pewnych momentach przechodzi mnie taka fala, trwa kilkanaście sekund i znowu czuję całe ciało od wewnątrz, po tym znowu ta fala. Nie przypomina to jak to ludziska opisują wibracji, czy prądu. Co to jest? Mogę robić tak cały czas przez 2 godziy nawet. Kiedy nie ruszam się i podtrzymuję świadomość, wpatruję się w czerń pod powiekami cały czas. Nie wiem gdzie leży u mnie pies pogrzebany w wyjściu.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
nikt.kto.by.byl.kims
post 30.12.2011 - 21:23
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 5677

Jeśli chodzi o przedłużenie wibracji, proponuję abyś wtedy puścił falę ze swojego mózgu wzdłuż ciała, aż do samych stóp a następnie żebyś tą falą powrócił do mózgu i puścił kolejną falę. I tak ile się da, za każdym razem wzmacniając wibracje i zwiększając amplitudę fali tak żeby ciało bujało się jeszcze mocniej. Gdzieś o tym czytałem, gdzie - nie jestem w stanie powiedzieć.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic