CYTAT(Kajetanmalyevil @ 31.12.2011 - 00:11)

Jest o tym w książce bo przeczytałem ja chyba z 5 razy :) Dokładnie to jest na str. 339 w dziale "Pytania i odpowiedzi" .
Poza tym, wiemy już, że po DMT jest fajna faska ale czy wpłynęło to w jakiś sposób na wasze doznania poza ciałem? lub łatwiej Wam było z niego wyjść?
Nie rozumiesz, że bycie poza ciałem nie oznacza tylko jego opuszczenia i doświadczenia separacji od ciała bowiem wystarczy zmienić stan Swojej świadomości by przebywała np. w Astralu i już w tym momencie jesteś poza ciałem w x % nawet OBE nie jest wyjściem z ciała w 100% tylko zmianą świadomości by była dostrojona do tego wymiaru.
nawet na jawie jesteś 24/7 w x % poza ciałem w astralu świadomością choćby używając
wyobraźniWłaściwie to nazwa wyjście z ciała czy doświadczenia poza ciałem to bardzo kiepska nazwa. Np. dlatego ponieważ ludzie próbują osiągać efekt separacji dwóch ciał i tylko wtedy uznają to za OBE a takie sny czy ćpanie dmt już nie ponieważ nie osiągali tam separacji od ciała ale i tak są poza ciałem i światem fizycznym bez sensu..Takie tam, kto chce niech z tej wiedzy czerpie a kto nie to nie. Dla Mnie możecie się męczyć z OBE i próbować się separować od ciała na każdego przyjdzie czas zrozumienia czym naprawdę jest OBE :)
Darek Sugier to rozumiał, Conchita też, Noble tego nie rozumie wg Mnie w ogóle jego pojęcie czym jest to wszystko jest trochę inne niż Moje, bardzo dobrze ogarniał to Bruce Moen i to tyle z znanych Wam postaci.
No i jeszcze Zbyszek :) choć nie znam go osobiście to zapoznaniu się z jego wypowiedziami na youtube, postami itd wiem, że doskonale rozumie to wszystko
@Fskbnsk odpowiedź brzmi, że nie trudno wyhodować grzyby jak wiesz jak to zrobić oraz masz pieniądze i głowę żeby zapewnić im odpowiednie warunki życia.