Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Ld Zamienia Się U Mnie Czasem W Koszmar..., Problemy z kontrolą ;(
Jaahao
post 03.01.2012 - 18:04
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 8681

Wiec ujmę to tak stosuje technikę 30 sekund z zamkniętymi i na 2 sec otwieram i tak w koło lub technikę z 4+1 ale czasem jak już jestem blisko LD zaczynają wizualizować mi się jakieś niezbyt przyjemne obrazy lub przychodzą mi spontaniczne myśli o czymś strasznym a kiedy już przejdę w LD zamienia mi się to w tak jakby świadomy koszmar senny zaczynam się bać , a kiedy próbuje ingerować w sen zaczynam mieć piski w uszach i uczucie ciepła ( to chyba wibracje jakich się doświadcza przy wyjściu z ciała ile się nie myślę ale nie jestem pewien). Dokładnie to podczas ostatniego koszmaru byłem gdzieś w ciemnym pomieszczeniu i pomyślałem o tym że bardzo bym chciał stworzyć prostą drogę i się przejechać ferrari ;P ale zacząłem mieć wyżej wspominane piski w uszach takie jakby rosnące (trwały ok 4 sec) potem się obudziłem ze strachu .......

Czyli moje pytanie takie jak zrobić tak aby w LD mieć pełną kontrole nad snem porusza c się myślami??
Czy myśleć o tym bardzo o czym chciałbym teraz śnic?

z góry dziękuje za pomoc :DD
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Arhe
post 03.01.2012 - 20:23
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 5130

Caly sęk w tym abys wlasnie w tym momencie kulminacyjnego strachu i uczucia ciepla przyjal to po prostu skoncentrowany i calkowicie wyluzowany :)

Zauwaz ze gdy zasypiasz moga ci sie pojawiac pewne obrazy przed oczami-skup sie na tym tak aby jak najglebiej tego doswiadczyc-to przeciesz twoje mysli ty mozesz wedlug wlasnej wyobrazni zmieniac tam wszystko i tu sie wszystko zaczyna..
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic