Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Skazany Na Kundalini
TyHu
post 09.01.2012 - 21:30
Post #1

Coprobo
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7098

Nie będe się długo rozpisywał bo jestem zmęczony. Więc do rzeczy , występują u mnie takie objawy

Symptomy Kundalini spowodowane przepływem Kriyas
- spontaniczne ruchy ciała, wibracje, spazmy
- dziwne zachowania mięśni w okolicy odbytu
- nagłe bezwarunkowe ruchy ramion, nóg i głowy, przypominające silne szarpanie lub tiki nerwowe.
- upadki, omdlenia, uczucie sztywności mięśni
- uczucie, że wzdłuż kręgosłupa płynie wielka elektryczna rzeka
- wydawanie z siebie dziwnych dźwięków

Inne wewnętrzne fizyczne odczucia:
- ekstazy i przyjemne odczucia trwające kilka minut a nawet miesięcy
- uczucie bycia jakby pijanym, dziwne zawroty głowy
- pojawienie się opuszczania ciała
- popadanie w trans, przemieszczanie się w inne wymiary
- zwiększenie pracy serca, szybki puls
- uczucie podłączenia pod prąd elektryczny
- swędzenie ciała i wiercenia jakby z ciała wychodziły robaki
- nadciśnienie krwi, które wywołuje wielki niepokój
- bezsenność i nocne bóle brzucha
- uczucie, że w ciele mieszka wąż, szczególnie w okolicy brzucha i kręgosłupa
- ból klatki piersiowej podobny do ataku serca, swędzenie w sercu
- chroniczne albo przejściowe bóle całego ciała, ciężkie do diagnozowania
- bóle kręgosłupa, w niektórych odcinkach znacznie ostrzejsze, np. kark, odcinek piersiowy na wysokości tylnej czakry serca, bóle lędźwiowe i kości krzyżowej - kłucie wielkich ilości igieł
- bóle głowy, uczucie jakby pękała na 1000 kawałków, swędzenie w środku mózgu, kłucie i dziwne wiercenie
- elektryczność w głowie i wrażenie jakby otwierała się głowa
- brak czucia w ramionach, dłoniach i stopach. Kiedy otwiera się czakra korony- brak czucia na czubku głowy
- silny ból i elektryczność w dużych palcach u nóg, robią się granatowe paznokcie - u rąk i nóg
- wielkie wibracje w kości krzyżowej i wyzwalanie się energii seksualnej powoduje orgazmy w genitaliach i w mózgu
- uczucie lekkości ciała, jakby wypełniało go powietrze, uczucie lewitowania, każdy krok przypomina odbijającą się gumową piłkę
- podróże astralne
- niezwykle wyczulony słuch, słyszenie dźwięków i głosów z najdalszych dystansów, i w chwili ich słyszenia pojawia się w głowie światło - w kolorze, który towarzyszy temu dźwiękowi (osobiście wiem w jakim kolorze dzwoni telefon, śpiewa ptak, mówi inna osoba, są różne kolory w zależności od tonów dźwięku)
- w uszy wchodzi silna wibracja
- słyszenie głębokiego wewnętrznego dźwięku - muzyka czakr i całego układu nerwowego
- włosy na głowie i na ciele stają dęba
- puchnięcie brzucha, wygląda wówczas jak w ciąży
- spontaniczne i bardzo silne wciąganie powietrza w płuca
- uczucie słodkiego nektaru wychodzącego z gardła - zwanego amrita - ambrozja

pogrubione te które nie występują u mnie, niektóre objawy zaczeły się już 5 lat temu np. spontaniczne szarpnięcie głową. Albo to kundalini albo mam przejebane , wybieram 1 opcje bo już po prostu niemoge myśleć negatywnie.

Na tej stronie jest wiecej objawów które występują i faktycznie wiekszość mam.Na razie nie odkryłem jakiś w specjalnych mocy w sobie ale czasem normalnie czuje się na haju jakbym kreske wciągną albo wypił :D

Piszę o tym nie żeby się pochwalić tylko uzyskać jakieś porady od osób które mają z tym styczność.Boję się troche o własne zdrowie.

Jeśli ktoś by pytał to odpowiem że nic nie ćwiczyłem po prostu przyszła faza melatoninowa(chyba to ta energia kundalini a nazwałem tak bo często w nocy jest ) W dzień też się pojawia ale to jest bardziej jak wew. spokój a w nocy szaleje.Z dnia na dzień się to pogłebiało i z dnia na dzień nowe objawy dochodziły
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 11.01.2012 - 16:54
Post #2

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7816

Piszczy przez brudne uszy raczej. Nie wkręcaj sensei ludziom bzdur, w które sam wierzysz.

Zbadałeś kiedyś chociaż jedną taką "chmurę"? Odpowiedz tak lub nie. Zbadałeś czy to ślepa wiara?
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- TyHu   Skazany Na Kundalini   09.01.2012 - 21:30
- - HekTor   http://www.vismaya-maitreya.pl/kundalini.html Stro...   09.01.2012 - 21:43
- - Kall El   Więc najprosiej mowiąc jesli wzniosleś energie ...   09.01.2012 - 22:24
|- - BobBlunt   CYTAT(Kall El @ 09.01.2012 - 22:24) ...   10.01.2012 - 15:04
|- - diaboliq   Ja swego czasu po praktykowaniu oobe też miałem ...   10.01.2012 - 16:33
- - danEG   szaleństwo :)   09.01.2012 - 23:07
- - heksakosjoiheksekontaheksa   CYTAT(TyHu @ 09.01.2012 - 21:30) Nie...   09.01.2012 - 23:35
- - Deimond   jak czytam kundalini to mi się z pierogami kojarz...   10.01.2012 - 00:18
- - Mentalista   Ile ja bym dał by mieć takie objawy to jest dar...   10.01.2012 - 14:15
- - Saiko   Uhh, czyli jeżeli mam różne tego typu objawy to...   10.01.2012 - 16:28
|- - Sensei Noni   CYTATUhh, czyli jeżeli mam różne tego typu obja...   11.01.2012 - 16:44
- - Mano   ja pierdziu, po pierwsze to bym skontaktowal sie z...   10.01.2012 - 18:49
- - TyHu   to ta już mam umówione wizyty u lekarzy narazie ...   10.01.2012 - 21:14
- - Sensei Noni   Widziałem oficjalne wyniki, a Ty myślisz, że to...   11.01.2012 - 17:02
- - danEG   najlepiej jesc ziemie http://www.youtube.com/watch...   11.01.2012 - 17:26
- - BobBlunt   sensei, podak link do źródła ifnormacji na tema...   11.01.2012 - 17:46
- - bielik110   Witajcie:)z mojej strony mogę polecic,SREBRNĄ WO...   11.01.2012 - 18:12
- - HekTor   Fajna sprawa, ale droga, bo samemu na własną rę...   11.01.2012 - 18:16
- - Kiwi   Sensei, skąd masz jakie informacje? od tych ...   11.01.2012 - 19:26
4 Stron V   1 2 3 > » 

Go to the top of the page
Start new topic