|
Nie będe się długo rozpisywał bo jestem zmęczony. Więc do rzeczy , występują u mnie takie objawy
Symptomy Kundalini spowodowane przepływem Kriyas - spontaniczne ruchy ciała, wibracje, spazmy - dziwne zachowania mięśni w okolicy odbytu - nagłe bezwarunkowe ruchy ramion, nóg i głowy, przypominające silne szarpanie lub tiki nerwowe. - upadki, omdlenia, uczucie sztywności mięśni - uczucie, że wzdłuż kręgosłupa płynie wielka elektryczna rzeka - wydawanie z siebie dziwnych dźwięków
Inne wewnętrzne fizyczne odczucia: - ekstazy i przyjemne odczucia trwające kilka minut a nawet miesięcy - uczucie bycia jakby pijanym, dziwne zawroty głowy - pojawienie się opuszczania ciała - popadanie w trans, przemieszczanie się w inne wymiary - zwiększenie pracy serca, szybki puls - uczucie podłączenia pod prąd elektryczny - swędzenie ciała i wiercenia jakby z ciała wychodziły robaki - nadciśnienie krwi, które wywołuje wielki niepokój - bezsenność i nocne bóle brzucha - uczucie, że w ciele mieszka wąż, szczególnie w okolicy brzucha i kręgosłupa - ból klatki piersiowej podobny do ataku serca, swędzenie w sercu - chroniczne albo przejściowe bóle całego ciała, ciężkie do diagnozowania - bóle kręgosłupa, w niektórych odcinkach znacznie ostrzejsze, np. kark, odcinek piersiowy na wysokości tylnej czakry serca, bóle lędźwiowe i kości krzyżowej - kłucie wielkich ilości igieł - bóle głowy, uczucie jakby pękała na 1000 kawałków, swędzenie w środku mózgu, kłucie i dziwne wiercenie - elektryczność w głowie i wrażenie jakby otwierała się głowa - brak czucia w ramionach, dłoniach i stopach. Kiedy otwiera się czakra korony- brak czucia na czubku głowy - silny ból i elektryczność w dużych palcach u nóg, robią się granatowe paznokcie - u rąk i nóg - wielkie wibracje w kości krzyżowej i wyzwalanie się energii seksualnej powoduje orgazmy w genitaliach i w mózgu - uczucie lekkości ciała, jakby wypełniało go powietrze, uczucie lewitowania, każdy krok przypomina odbijającą się gumową piłkę - podróże astralne - niezwykle wyczulony słuch, słyszenie dźwięków i głosów z najdalszych dystansów, i w chwili ich słyszenia pojawia się w głowie światło - w kolorze, który towarzyszy temu dźwiękowi (osobiście wiem w jakim kolorze dzwoni telefon, śpiewa ptak, mówi inna osoba, są różne kolory w zależności od tonów dźwięku) - w uszy wchodzi silna wibracja - słyszenie głębokiego wewnętrznego dźwięku - muzyka czakr i całego układu nerwowego - włosy na głowie i na ciele stają dęba - puchnięcie brzucha, wygląda wówczas jak w ciąży - spontaniczne i bardzo silne wciąganie powietrza w płuca - uczucie słodkiego nektaru wychodzącego z gardła - zwanego amrita - ambrozja
pogrubione te które nie występują u mnie, niektóre objawy zaczeły się już 5 lat temu np. spontaniczne szarpnięcie głową. Albo to kundalini albo mam przejebane , wybieram 1 opcje bo już po prostu niemoge myśleć negatywnie.
Na tej stronie jest wiecej objawów które występują i faktycznie wiekszość mam.Na razie nie odkryłem jakiś w specjalnych mocy w sobie ale czasem normalnie czuje się na haju jakbym kreske wciągną albo wypił :D
Piszę o tym nie żeby się pochwalić tylko uzyskać jakieś porady od osób które mają z tym styczność.Boję się troche o własne zdrowie.
Jeśli ktoś by pytał to odpowiem że nic nie ćwiczyłem po prostu przyszła faza melatoninowa(chyba to ta energia kundalini a nazwałem tak bo często w nocy jest ) W dzień też się pojawia ale to jest bardziej jak wew. spokój a w nocy szaleje.Z dnia na dzień się to pogłebiało i z dnia na dzień nowe objawy dochodziły
|