Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Potrzebna Porada
BobBlunt
post 19.12.2011 - 19:04
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8445

Siema. Sprawa wygląda tak, zastanawiam się co to może być, opiszę to uczucie. W nocy po relaksacji kiedy czuję, że moje ciało zasypia, przestaję je czuć. Ale natomiast odczuwam je wewnętrznie, zaczyna się od nóg. Kiedy podtrzymuję świadomość w pewnych momentach przechodzi mnie taka fala, trwa kilkanaście sekund i znowu czuję całe ciało od wewnątrz, po tym znowu ta fala. Nie przypomina to jak to ludziska opisują wibracji, czy prądu. Co to jest? Mogę robić tak cały czas przez 2 godziy nawet. Kiedy nie ruszam się i podtrzymuję świadomość, wpatruję się w czerń pod powiekami cały czas. Nie wiem gdzie leży u mnie pies pogrzebany w wyjściu.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
BobBlunt
post 12.01.2012 - 16:39
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8445

Trenuję i trenuję narazie bez efektów. Chciałbym abyście mnie naprowadzili. Przez ostatnie 2 noce miałem już to uczucie, że ciało całkowicie śpi. Wczoraj sprawdziłem to tak (nie specjalnie), że połknąłem ślinę i mało się nie udusiłem, doszło do mnie, że przełyk już spał. Dzisiaj to samo, tym razem już wiedziałem, że ciało śpi. Nie wiem czy to mi się zdawało, ale jakby moja świadomość była bardziej żywa niż przed próbą (nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi). No niestety nic się nie stało. Miałem to uczucie, że ta energia czy cóś wchodzi, czy raczej rozchodzi się po ciele zaczynając od stóp. Możecie mnie nakierować gdzie mniej więcej jestem?
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic