oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kilka Pytan ;)
Mateusz8888
post 14.07.2007 - 22:31
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam, trenowalem oobe 2 miesiace (od marca bodajze) ale potem przestalem az do teraz :Pchyba musze zaczynac to wszystko od nowa prawda? zaczynam od poczatku wiec juz 2 dzien, mam juz jako takie doswiadczenie z przed kilku miesiecy ale nie idzie mi najlepiej hehe wiem ze to wymaga pracy, cierpliwosci itd (posiadam te cechy ;)) no i niemoge skupic sie na wizualizacji liny... ;/ a pozatym niemoge utrzymac drgawek dluzej niz 2 sekundy i zaczynam pszystko od nowa poczawszy od blyskow przed oczami (choc wydaje mi sie ze blyski towarzysza mi caly czas ;) i jeszcze wydaje mi sie ze nie slysze tego ''pisku'' w uszach ;/co powinienem zrobic w takiej sytuacji? prosze o odpowiedz :) pozdro
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
noizz
post 14.07.2007 - 22:45
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Powinieneś przede wszystkim przestać przejmować się tym, że coś musi być, a czegoś nie może. Każdy jest inny i to, że nie słyszysz pisku w uszach nie znaczy, że jesteś na złej drodze. Ja osobiście pisk w uszach słyszałem tylko raz. Do techniki liny jakoś nie mogę się przekonać (mimo iż próbowałem), spróbuj 4+1. Chyba najlepsza metoda jaka została opracowana i do tego skuteczne. No i przede wszystkim motywacją, musisz jej mieć na prawdę dużo. Inaczej nie pomoże cierpliwość ;)

+Quote Post
obe_jerry
post 14.07.2007 - 23:09
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Posłuchaj.
Stosujesz metode 4+1.
Leżysz czekasz.....ale nie myślisz "hmm teraz powinienem miec pisk w uszach, a teraz drgawki, a teraz wibracje.."... itp. to jest bez sensu.
Nie wmawiasz sobie na co czekasz tylko faktycznie oczekujesz pewnych zmian i reakcji organizmu.
Tak jak poprzednik napisał, kazdy jest inny, a to nie jest jak ktoś kiedyś powiedział mądrze "przepis kucharski na placek" że bez jakiegos składnika nie możliwy jest końcowy efekt.
Mniej myślenia, a więcej motywacji, wiary w siebie.
TY MASZ CHCIEć WYJść Z CIAłA A NIE POCZUC WIBRACJE!
wibry i inne symptomy to tylko taki dodatek, skutek uboczny, nie wiem jak to nazwac.
Czekaj na opuszczenie ciala! tylko tym sie kieruj.

powodzenia

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park