oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zjawiska Dotyczące Pierwszych Wrażeń Astralnych
adi69
post 26.10.2006 - 07:25
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

W moim temacie chciałbym poprosić was o to jak pokonać bariere wyjścia z ciała, gdy ma się wibracje lub gdy zaczyna coś się dziać z moim ciałem. Mianowicie:

1. Gdy już prawie wychodzę z ciała, mam problem z pokonaniem tej granicy pomiędzy wyjściem, a gdy jestem jeszcze w ciele.

Proszę was o pomoc: Wyjaśnijcie mi jaki jest sposób na pokonanie tego strachu i jak pokonać tą bariere!!!

Z góry dzięki za odpowiedź.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Karakan
post 26.10.2006 - 18:11
Post #2

Listek
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Tak, ten pomysł z wielką czcionka niezbyt dobry, jak widzisz przy takim postępowaniu nie będziesz traktowany całkiem poważnie...
Co do wyjścia także zalecam afirmacje, ale także możesz zastosować metodę wzbudzania czakr, ponieważ problem może tkwić w braku energii. Możesz także popracować nad wyciszeniem umysłu (np. z pomocą metody medytacji świadomego oddechu) bo to także poważna przeszkoda na drodze do eksterioryzacji. Oprócz tego poproś swoich NP o pomoc, oni mogą ci pomóc najlepiej.
PS: Może warto żebyś zastanowił się nad powodem, dla którego chcesz wejść w astral.

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park