|
Saiko, to po co pisać nowe wątki na forum?? Skoro masz już to co potrzeba? tak jak mówię, forum nie jest potrzebne skoro możesz sobie ściągnąć książkę:) Ja nikomu, niczego nie reklamuję, bo nic z tego nie mam. Wyszedłem z założenia, że na forum są różni ludzie, którzy lubią próbować różnych rzeczy. Mam info o kursie, uważam, że koleś który to chce prowadzić jest równy i zrobił w sieci dużo dobrej roboty za darmochę. Dla czego więc nie napisać o tym na forum? :) Deimond się zainteresował i widać tak miało być:) Któś tu kiedyś robił jakiś kurs za kasę i sie wszyscy oburzyli. Ja też jestem przeciwny pobieraniu opłat za praktyki duchowe. Ale z drugiej strony... Koleś który przygotowuje ten kurs, ma doświadczenie w prowadzeniu ludzi w hipnozę, medytację, nawet obe przez telefon czy skypa. Żeby zrobić 6 tygodniowy kurs, każdego dnia musi na to poświęcić sporo czasu. Czas to pieniądz a z czegoś trzeba żyć. 75 dolców dla amerykanów to tak jak dla nas 75 złotych. Znajdź mi kurs obee w Polsce , który trwa 6 tygodni, a kosztuje tyle co książka o obee (no może 1 i pół książki):) Kurs nobla, czy jak mu tam było kosztował ile?? Nawet za zalogowanie na forum trzeba było płacić, więc te informacje prezentowane tutaj też nie są za darmo:P
Kursu nie traktuję jako sposobu na poznanie tajenej techniki, tylko jak intensywne szkolenie w którym zapłacone pieniądze stanowią dodatkową motywację. Na kursach mówi sie o tym "inwestycja duchowa" Na nasze 75 dolarów to 260 zł i raczej mało osób się skusi:) Jak się złożymy z Deimondem, a trzeba będzie się spotkać w astralu, to będziemy udawać bliźniaków:P
|