|
Nie jestem Mistrzem duchowym mam realne marzenia dom, samochód, meble do tego potrzebuje prawdziwej kasy. Chce w życiu robić to co kocham i jednocześnie utrzymywać Swoją rodzinę ze Swojej działności np. prowadzenia warsztatów.
uważam że nie ma w tym nic złego jak ktoś mysli inaczej może nie wspierać Mnie finansowo ani żadnego innego człowieka bo przecież to powinno być za darmo.
Jedzenie dla Mistrza, dom też powinno być za darmo ale niema WITAMY W POLSCE
kto tutaj robi coś za darmo ??
W ramach wynagrodzenai za kurs może ktoś mnie zaprosi na tydzień do Swojego domu wraz z wyżywieniem i całą resztą?
na prawdę myślicie że w Indiach robią za darmo Mistrzowie?? hehehe
nawet Jezus Chrystus nie robił za darmo bo wynagrodzenie dla niego było w postaci domu, jedzenia, kozła , wody itd. NIEMA ZA DARMO
ewentualnie zacznijcie to robić za darmo i za darmo organizować warsztaty w Polsce to zobaczymy jak długo pozyjecie bez źródła pieniędzy.
np. zakładając że taki człowiek pracuje w tym fachu po 8-10 h dziennie w ramach hobby to nie możliwością jest by bez zasobów pieniędzy, jedzenia, mieszkania itd mógł to robić za darmo jakim cudem??
jak będzie Mnie stać bo będę miał parę milionów na koncie to jasne czemu nie będę to robił za darmo z usmiechem na ustach
Z resztą to nie jest miejsce by dyskutować na tego rodzaj tematu. :)
|