CYTAT(Zielarz Gajowy @ 23.01.2012 - 22:59)

Mógłbyś wpaść do mnie i mi zainstalować Deimond? Dałbym Ci przy okazji starą myszkę z podkładką.
ściągnij to i odpal - podaj mi numer i hasło na pm
http://www.teamviewer.com/download/TeamViewerQS_pl.exeWleze Ci na pulpit i Ci zainstaluje
A myszkę z podkładką wsadź sobie .....do szafy :P
Przyślij lepiej komplet ziółek(melissa itp) :) albo 20-30 sztuk z zapasów starych co niby wietrzeją - jeśli wiesz co mam na myśli :D
edit:
makyo dobrze prawi - a może jeszcze podusie pod główką odpowiednio ułożyć coby nie cisnęła - ludzie jak bym mógł to bym was wszystkich z ciała powyciągał - trza się czasem trochę wysilić a nie ślęczeć nad forum w celu zgarnięcia łatwych info - których i tak nie wykorzystacie jak to obserwuję - - tylko zadziałacie według zasady - eeeee tam - bo tu trza coś się wysilić - to nie dla mnie. Uważacie że po przeczytaniu magicznej formułki na forum osiągniecie momentalnie OOBe - nie ma na co liczyć. Trzeba sobie samemu popracować - i to jest wasza rola - po co Tu jestem i co chcę osiągnąć. Potrolować - ponabijać się - zrobić troszkę zadymy - bo mi nie wychodzi - bo się boję - bo nie mam czasu .... Nikt Wam na tacy nie poda. Pozdro.