CYTAT(Cowboy81 @ 14.02.2012 - 19:44)

Czesc. Poznalem set.h i zmontowalem sobie Biofeedback. Jestem poczatkujacy i marze to troche obsesja marze o byciu poza Cialem jak R. Monroe:). Otoz dzwieki hemi sync czy idoser nie dzilaja na mnie. Mam tez serie Gateway experience ale jeszcze nie probowalem. Czy dzieki temu biofeddbackowi GSR mozna osiagnac oobe. Dzisaj wlaczylem biofeedback zamknalem oczty a dzwiek byl coraz nizszy. Z oporu 40000 OHM doszedelm do 85000 OHM. To chyba dobrze dziala ale jakos specjalnie sie nie czuje. Prosze orady i czekam na odpowiedzi Wczoraj zarejestrowalem sie na tym forum i probowalem sie skontaktowac z uzytkownikiem Deimond(podobno posiada tez to urzadzenie:).Pozdrawiam Piotrek
Cowboy81 musisz wiedzieć, że urządzenie typu biofeedback będzie fajnym narzędziem, które może wspomóc wyjścia z ciała, natomiast nie będzie sprawcą wyjść samym w sobie. Dzięki temu urządzeniu możesz ćwiczyć swoje umiejętności relaksu i koncentracji. To jest właściwe przeznaczenie tego typu urządzenia. A jak wiadomo takie umiejętności są niezbędne do wyjść z ciała.