CYTAT(Gligamesz @ 23.02.2012 - 23:52)

Czytam sobie Waszę wypowiedzi na tym forum i nie mogę wyjść z podziwu. Nauka, która posunęła się tak daleko nie może zaakcpetować zjawiska OOBE, które, jak widać, jest czymś naturalnym i dostpnym dla każdego. Oczywiście to sarkazm.
Czy jest wśród Was ktoś, kto potrafiłby udowodnić mi, że OOBE to prawdziwe zjawisko? Znajdzie się jakiś śmiałek?
Proszę - takie oto zjawisko ostatnio :
Zastanawiam się czy zjawisko oobe nie jest wytworem wyobraźni nad ranem leżąc z partnerką w łóżku.
CZy to nie sen - reakcje mózgu.
Nagle Partnerka wydaje przez sen odgłosy jakby była przestraszona i chciała się obudzić.
Budzę i pytam co jej się przyśniło .
Pada odpowiedź - że miała pierwszy raz wibracje o których mówiłem - i paraliż senny.
kołysała sie jak na huśtawce i wie że mogła opuścić ciało ale się bała.
Nigdy tego nie doświadzczyła - a opisy jakie mi podała zgadzają się z mnóstwem innych i moim opisem wibracji i paraliżu.
Jej się wydawało że całe ciało jej drżało - ja też to odczuwam fizycznie. Lecz fizycznych reakcji ciała nie ma nawet przy 100% świadoości.
Wyjaśnij mi to naukowo kolego ? Telepatia - chyba była już wyjaśniana naukowo czyż nie ?
A poza tym jaki masz cel w pisaniu podobnych postów na tym forum ? Jakby znalazł się ktos taki to nie było by potrzebne forum a oobe było by powszechnie akceptowalną funkcjonalnością nie sądzisz?
Ach zapomniałem - "nasze" wypowiedzi są niczym przy Twojej;)