Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Proszę O Pomoc
DarkRazorr
post 26.02.2012 - 16:52
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 8741

Witam,
Jestem tu nowy. Słyszałem kiedyś chyba w Rozmowach w Toku, że jakaś kobieta wygoniła z domu teściową, która przyjechała do niej w odwiedziny i była u niej kilka tygodni...

Chodzi o to, że bardzo zależy mi na dziewczynie. Szalenie. Zerwała ze mną i jest nieugięta. Brakuje mi jej bardzo, chodźmy zwykłej rozmowy na gg.
Proszę możecie mi jakoś pomóc? Nie wiem naprowadzić pozytywną energię żeby chociaż zechciała ze mną rozmawiać?
Próbowałem z nią rozmawiać i wogóle ale jest nieugięta. Wiem, że tylko nie konwencjonalne metody zdołają roztopić jej zimne serce... ;(
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Deimond
post 26.02.2012 - 22:05
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8460

Taaa - weź pukiel włosów spomiędzy jej środkowego palca u lewej stopy - osmal je 3 podpalonymi bąkami - i zanurz w ...... a pójdzie gładko jak z płatka - człowieku - weźsie w garść - i nie wrzeszcz na cały świat że dziewczyna Cie nie chce - jak nie chce to nie chce - i tyle. To nie twoja własność.Tutaj ludziska raczej nie zajmują się magią i voodoo. Możesz ją dalej kochać(nie tęskniąc) niezależnie jak potoczą się jej i Twoje losy. Po prostu zabrakło wam porozumienia w rozstaniu - a Ty reagujesz jak piesek ktorego jak się odpycha to tym bardziej chce się ocierać. To nie tak działa - trzeba się nauczyć patrzeć na innych jak na samodzielne jednostki - chcą to idą tam gdzie chcą bez nas. Poczuj się wolny :) albo lepiej - poczuj się wolny - kochając ją mimo to że odeszła .
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic