|
no ok, ok, ja w tym temacie ld, oobe to siedze od 5, 6 lat, z tym że za to drugie nigdy sie poważnie zabieralem. Wiem że czas trwa inaczej, blabla, ja sie pytam o odczucia. Wlasnie sie tego balem, ze dostane odpowiedz typu w astralu czas plynie inaczej itp. Mi chodzi o to jaki czas sie mialo w astralu, a nie ile czasu sie lezalo w łóżku.
Chce wiedziec, co jest dla mnie bardzo ważne, ile u Was trwa ten stan ( ale w waszej świadomości, nie w realu). I dlatego chcialbym sie dowiedzieć od osób które to (najlepiej wiele razy) miały, bo to, że mi ktoś powie to co przeczytał, nie wnosi dla mnie nic nowego, czytalem o tym wiele rzeczy, a ja chciałbym usłyszeć w końcu opinie weteranów. Nie wiem jak to jest, ale na forum poświęconym tej tematyce nie mogę znaleźć osób, które stwierdziły by, że miały ich wiele i że na 100% sie różnił ten stan od ld. I się powtarza schemat z przed kilku lat, że niczego się nie moge dowiedzieć, chociaż pytam konkretnie.
Nie próbuje przecież obalić Waszego oobe, nie kłóce się z nikim, że obe nie istnieje, pytam się o rzecz technicznę. A odpowiedzi nie mam. A jak ktos się wam buntuje i mówi Wam, że oobe to ściema to wtedy wszyscy odpowiadacie, chociaż to już żadnego sensu nie ma przecież, a jednak w takich postach to wszyscy jakoś udzialają odpowiedzi.
CZemu jest tak trudno uzyskać odpowiedź na konkretne pytanie, sensowne, nie zagmatwane, dotyczące technicznej sprawy pytanie, a tak łatwo jest dostać mase odpowiedzi na krótki post typu OOBE NIE ISTNIEJE WOLOLOLO? Po paru latach spróbowałem się dowiedziec konkretu i znowu klapa.
|