oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Oobe Przed Szkołą?, Czyli technika 4+1 w tygodniu
Ganimedes
post 28.02.2012 - 20:05
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam serdecznie wszystkich ;)

Zastanawia mnie jakie efekty dałaby technika "4+1" stosowana codzień. Z góry każdy oczywiście założy że to będzie niewypał; że się oobemaniak nie wyśpi i podda następnego dnia itp.

Ale czy aby na pewno ?
Gdybym poszedł spać o godzinie 22:30 - i zasnął około 23, po czym wstał o 3:30 dajmy na to.
Od siebie dodam że chodzę do klasy IIliceum i mam troszkę zapasu czasu na takie próby i ew. odsypianie po szkole.
I tu się pojawia kolejny problem czy godzinna "drzemka" poszkolna w okolicy godziny 16 naruszyłaby mój zegar biologiczny... Ew. po szkole też jest szansa na uzyskanie OOBE ale to wymagałoby nieco dłuższego snu.

Pomysł dziwny może się wydawać, no ale czekam na komentarze i rady, ponieważ jestem tu nowy.
Z góry dodam iż o oobe troszke wiem, ponieważ próbuję tego od "Roku z przerwami". No ale moje zdanie na ten temat to już do oddzielnego postu.

Dziękuję za uwagę i czekam na komentarze ;)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Dagon
post 28.02.2012 - 21:15
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

A może próbuj techniki w której nie ma wybudzania :> Np. ta z otwieraniem i zamykaniem oczu po 4 godzinach snu. Na początku będziesz zasypiać, ale w końcu zwalczysz ten problem.

Technika wygląda tak: po 4 godzinach snu idziesz się odlać, wracasz do łóżka i zamykasz oczy, liczysz od 10 do 1 i otwierasz oczy, po kilku sekundach je zamykasz itd. itd. aż do rezultatu.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park