|
Witam, pytanie jest bardzo proste, aczkolwiek nigdy nie uzyskałem odpowiedzi która mnie zadowoliła i rozwiała moje wątpliwości. Jestem bardzo ciekawy ile trwają wasze wyjścia z ciała. Chodzi mi o czas, w którym odczuwacie, że jesteście poza ciałem. I nie chodzi mi o określenia długo, krótko, tylko odczucia w minutach, sekundach, godzinach. Forum to istnieje bardzo długo, wiem, że wiele z Was doświadczyło tego zjawiska, kiedyś chyba nawet pytałem o czas takiej wędrówki ale nie uzyskałem konkretnej odpowiedzi.
Chciałbym dostać konkretną odpowiedź od osób, najlepiej takich, które już naprawdę długo się tym zajmują, którzy mieli za sobą OOBE kilkadziesiąt albo przynajmniej kilkanaście razy.
Sam nigdy nie doświadczyłem oobe, jedynie w dużej ilości świadomych snów, ale te były zawsze bardzo krótkie (najdłuższy to chyba 2 minuty) przy czym nigdy nie pamiętałem wystarczająco dużo szczegółów.
Tak więc chciałbym się dowiedzieć ile u Was trwa średnio OOBE (czas w którym jesteście poza ciałem), oraz jak dużo z tego pamiętacie (wszystko tak jak w życiu, czy raczej jak w śnie, gdzie czasami nic się nie pamięta, albo jak przez mgłę tylko pojedyncze fragmenty).
Wierzę, że po kilku latach funkcjonowania tego forum, są tutaj naprawdę osoby, które mają w tym zakresie duże doświadczenie i będą mi potrafiły odpowiedzieć na jedno z najważniejszych dla mnie pytań dotyczących oobe.
|