Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Wielkie Wibracje, wibracje podczas śnienia
maćko
post 14.03.2012 - 09:53
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8756

Witam

Chciałem wam opowiedzieć o czymś dla mnie zupełnie nowym, nie mam w środowisku o to kogo zapytać ani porozmawiać, czytałem na różnych forach zadawałem pytania a prawie wszyscy kierowali mnie na forum o oobe, ja nawet nie wiem co to tak dokładnie jest słyszałem tylko że to wyjście z ciała,moze znajdzie się ktoś chętny kto mógłby mi coś przybliżyć będe bardzo wdzięczny.

Od pewnego czasu tj. gdzieś koło listopada 2011 roku. Medytuję codziennie to znaczy staram się być jak najbardziej czujny, świadomy często siadam w bezruchu, ale i wykonując jakąś pracę,gdy leżę przed zaśnięciem , czy pijąc herbatę wszystko co robię staram się robić uważnie i świadomie.

Sprawa dotyczy moich snów mniej więcej od tamtego czasu o wiele bardziej pamiętam sny i często zaraz po przebudzeniu zdaję sobie sprawę i mówię do siebie jeny nawet jak śpię mam 1000 myśli na minutę, ale tak konkretnie chodzi mi o to że często po tym jak się obudzę nad ranem i znów usnę w tym czasie się to zazwyczaj wydarza miałem już tak kilka razy z 5-6
i wydaje mi się to niesamowicie realne, chwilę przed tym tak jakbym zdawał sobie sprawa ze zaraz to nadejdzie w mojej głowie pojawiają się na początku delikatne a po chwili coraz mocniejsze wibracje często dochodzą do tak mocnych że czuje jakby mi ktoś młotem pneumatycznym próbował przewiercić głowę, przy czym słyszę huk albo świst że aż głowa boli za pierwszym razem w tle słyszałem taką straszną melodię i czuję że mi rozsadza głowę i czasem unosiły mi się nogi.

Nigdy wcześniej nie miałem takich snów to od czasu kiedy medytuje regularnie i dodam jeszcze że śpię w tym samym miejscu co medytuję w dzień.

Miał już ktoś z was coś podobnego, jeśli coś wiecie na ten temat proszę uprzejmie o jakieś informacje albo wskazówki, czy to coś znaczy czy to tylko zwykły sen ?

Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników

Maciej
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Dagon
post 14.03.2012 - 09:59
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2302

Zdarzają mi się takie same wibracje. Wybudzają mnie ze snu, próbuję wstać, ale padam na łóżko miotany jak szatan.
Porównanie do młota pneumatycznego jak najbardziej trafione, a "helikopterek" po b. dużej ilości %%% przy tym to mały miki ;)

A tą melodią się nie przejmuj, mózg potrafi nam gorsze koszmary tworzyć ;>
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic