Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Księga Est
Szopen
post 15.03.2012 - 20:42
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2905

Hej, chciałem zaprezentować wam magiczną Księgę... :)

"Księga Est" - książka która, wstrząsnęła moim życiem... doprowadzając je w końcu do stanu używalności...

Wszystkie inne książki, które do tej pory przeczytałem mógłbym zamienić TYLKO na TĄ JEDNĄ... (a trochę z pokrewnej tematyki ich już przeczytałem :d).

Dla osoby na której film "Jestem Bogiem" wywołał wrażenie "Księga EST" - spowoduję, że BOGIEM BĘDZIESZ... o_O.

To jest Wolność, to jest mocny kop w brzuch, płacz i Potężna Motywacja... Nagle wiesz co robić, wiesz jak to zrobić i co najważniejsze: ROBISZ TO!... GORĄCO POLECAM!!!

Co tutaj dalej mówić... więcej informacji na stronie wydawcy:
http://est.zlotemysli.pl/

P.S. Dla zainteresowanych dodam tylko, że książkę na allegro można kupić taniej ;)

P.P.S. Polecam tą książkę ze względu na pomoc początkującym przy wyjściu z ciała - dowiecie się czemu tyle o tym czytanie, a nigdy wam nie wychodziło :d. Przydatna jest też jeśli czujesz, że twoje życie "nie działa" jak należy ani "nie wygląda" jak chciałbyś by wyglądało, ani nie możesz nigdy zrobić dokładnie tego co zawsze chciałbyś zrobić...
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 15.03.2012 - 22:54
Post #2

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7816

Szopenie piszesz:

Z Est jest inaczej. Tutaj nawet nie musisz się starać. To po prostu działa...

Tutaj jest różnica w porównaniu do innych książek. Inne przedstawiają tylko filozoficzne dyrymały, które "fajnie byłoby zastosować w życiu", ale co z tego?!.

Skoroś takiś oświeconyś już i to działa to czemu oceniasz coś jako dyrdymały? Inne książki są beeeeee? Dlaczego tak sądzisz? Ile Ci zapłacił wydawca za promocję? Przyznaj się.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic