Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Heja Kilka Spraw Do Załatwienia, :)
GruzolIŃSKI
post 20.03.2012 - 13:13
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8763

twistoid zanim skasujesz ten topic i mnie zbanujesz racz przeczytać to co mam do przekazania
do rzeczy:
co gdyby Darek Sugier wystąpił w telewizji i mówił o LD?bo społeczeństwo nie jest gotowe na przekaz o OBE,zresztą ja Astralny błazen nie uważam OBE za pozytywny stan
inna sprawa:
LD jest naukowo udowodnione xD
OBE chyba nie chociaż nie wiem
a z nauką się nie dyskutuję
darek odszedł z neta i szanuję jego decyzję
jednak jestem pewien że wielu z nas cieszyło by japę nieskończenie bardzo na widok darka w telewizji xD
swoją drogą polecam oglądać program pytanie na Śniadanie w 2 bo albowiem mam dziwne przeczucie że możecie się mile zaskoczyć xD
Noble może ty tam się pojawisz,Co?
jeszcze taka sprawa opanowałem LD perfekcyjnie OBE nie i nie dziwota że społeczeństwo jest negatywnie do tego nastawione,czy LD dzieję się tylko w mózgu czy to coś substancjalnie "Wiecznego" trudno powiedzieć jednak realność jest porażająca i warto tego doświadczać ten topic jest odpowiedzią na wasze błagania o mesjasza xD
"Ave"
to co Noble opisuję to po prostu LD więc czym jest OBE?OBE mają ludzie którzy umarli przed dniem "Sądu" kiedy ten dzień był zastanówcie się zapewniam że niedawno,ci którzy nadal żyją mogą doświadczyć tylko LD albo aż "LD" bo to dużo lepszy stan niż OBE
czy można w LD dostroić się do fizyczności?myślę że jeśli ktoś bardzo będzie chciał to tak pytanie tylko Po co?
jeśli uznajecie że nie miałem nigdy LD to współczuję ślepocie bo mam je co noc
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zyga
post 20.03.2012 - 14:27
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8367

CYTAT(GruzolIŃSKI)
to co Noble opisuję to po prostu LD więc czym jest OBE?OBE mają ludzie którzy umarli przed dniem "Sądu" kiedy ten dzień był zastanówcie się zapewniam że niedawno,ci którzy nadal żyją mogą doświadczyć tylko LD albo aż "LD" bo to dużo lepszy stan.

Co masz na myśli?
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic