oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Cześć, Powitanie
VoxDei
post 22.03.2012 - 20:25
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Cześć wszystkim.

Jestem nowy na forum, wlasciwie to zarejestrowalem sie pare dni temu , prowadze swoj wlasny notatnik ekhm (poważnie powiedziane) podróżnika bo kiepski ze mnie podroznik, trenuje oobe od tygodnia, wlasciwie poza dwoma LD - walki z potworami na miecz swietlny, lataniu itp. ;) nic ciekawego mnie nie spotkalo, nawiasem mowiac dzis mysle ze bylem blisko ale niechcacy mnie obudzono (lezac i sluchajac theta czulem ze ruszam sie na lozku, lekko obracam taki helikopter w glowie, poczulem nawet cos jakbym wylecial z siebie szybko i obrocil pionowo o 180, a tak naprawde tylko lezalem, naprzemian przysypialem na pare sekund i budzilem sie, czy to byly jakies objawy ktore choc o krok dzielily mnie od OOBE ?) .

Co do mnie ... studiuje (I rok lekarski) , 19 lat , mysle ze psychiatria stanie sie moim celem juz niedlugo , jeszcze rok. Temat podróży zainteresowal mnie juz w wakacje lecz glownie hipnoza autohipnoza, ale i tu mam pytanie nigdy wczesniej - (do dzisiaj po przeczytaniu ksiazki Monroe "Dalekie podróże" ) nie zainteresowalo mnie hemi-sync, oczywiscie pierwsze co zrobilem - ciekawe czy dziala - youtube - hemi-sync , jade , poczytalem ->fale theta, wlaczylem posluchalem 10 min i czulem jak odplywam, otwierajac oczy mialem tempo rekacje rowna sloniowi ;) ale uczucie bardzo ciekawe, lekkosc, energia. W zwiazku z tym ze sporo mam do roboty na tych studiach wszedlem w link - "Study Aid 1 (Alfa/Theta) " pomagajce w nauce tylko tu sie nasuwa moje pytanie czy jest jakas technika jak optymalnie uzywac hemi -sync (tego w nauce i transie do WILD,oobe), cieszylbym sie jakbyscie udzielili poczatkujacemu rady :).
Dzis raz na uczelni wlaczylem sobie theta binaural beats ~pure i zaczalem medytowac jak wstalem z krzesla to ludzie patrzeli sie na mnie jakbym cos bral, dziala to na mnie swietnie, ale nie wiem czy biorac sie do nauki powinienem chwile pomedytowac czy moge w sumie z biegu wrzucic na glowe Alfa-Theta i cisnac z materialem ?

Tak wiem ze polski to nie jest moja mocna strona, a post-chaos to moje drugie imie ale pracuje nad tym.
Pozdrawiam
Karol (VoxDei)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Silverka
post 23.03.2012 - 07:39
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

jak to po co?wiekszosc platnych wersji idzie od pierwszego zalozyciela hemi syncow. Z reguly wiekszosc jest od R.Monroe.Dopiero pozniej są przerabiane.. te...są nieodplatne..
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park