|
Argumenty za rezygnacją z uciech cielesnych (dla polepszenia OOBE ma się rozumieć):
- z trudem rozwikłana podpowiedź dla mnie, że jeśli będę wchodził na takie i takie stronki www. to będziemy w lesie, a nie w autobusie jadącym do domu (podkreślam z dużym trudem) - projekt AIDS o jakim mówi Moen przebywając w centrum planowania - Rota BHP 1 zwiadowcy Monroe'a - nie przywiązuj się do żadnych czynności - swoich lub innych. - Wypowiedź zaawansowanej duszy, którą badał Newton a) by rozsądnie gospodarować energią zużywaną na kontrolę ciała b) by w trudnych chwilach trzymać się zasad moralnych (trochę tu naciągam, wiem) - określenie naznaczone "Seksizmem" dla społeczeństwa Marsjan (nie pamiętam kto to badał)
Wniosek: Niech euforia minie. (mogę się mylić) Ale wydaje mi się że czeka ludzkość przeskok Darwinowski do społeczeństwa określanego jako - kur.j.m. (jak ja używam takich słów to już jest dno dna - ale macie tego cyngla) naznaczone SEKSIZMEM. Wiem - odpowiecie, że szkoła ziemska musi trwać. Jak boćka w trypkach - modlę się żebym tego nie doczekał. Jeżeli nie doczekam - to wyrazy szczerej najwyższej MIŁOśCI, i mocnych wrażeń, a przede wszystkim współczucia!
|