|
|
09.04.2012 - 08:41
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Otóż dzisiaj przyśniła mi się moja siostra ale jak zwykle nie zdążyłem włączyć świadomości co mnie bardzo martwi muszę to poćwiczyć ale zawsze jest nie wypał,proszę o pomoc,czytajcie mój blog dodawajcie komentarze w nim i odpowiadajcie mi na forum w założonym wątku ponieważ chciałbym poznać wasze zdanie na temat mojego problemu.
|
|
|
|
![]() |
09.04.2012 - 19:51
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
jedna myśl : jestem, i wyobraź sobie że dookoła nie ma niczego tylko ty.
|
|
|
|
09.04.2012 - 19:58
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No dobra ale w momencie gdy śni mi się moja siostra a ja chciałbym zacząć kontrolować ten sen to co zrobić ?
|
|
|
|
09.04.2012 - 20:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No dobra ale w momencie gdy śni mi się moja siostra a ja chciałbym zacząć kontrolować ten sen to co zrobić ? Stary - troszke mnie wnerwiasz - pytasz w kólko o to samo a nawet nie postarałes sie dowiedzieć na własna rękę. Tu jest mnóstwo lektury o tym . Po prostu poszukaj - np techniki LD, indukcja LD itp. dowiesz sie tam o testach rzeczywistości. A ja Ci poradzę bardzo prostą rzecz - jak tak czesto i regularnie sni Ci sie Twoja siostra - to nic prostszego. Mów sobie przed snem że jak tylko zoobaczysz swoją siostre to bedziesz wiedział że to sen - ma to być dla Ciebie mantra. po prostu uznaj to za coś oczywistego - widzisz po pójsciu spać swoją siostre - o kurdę - to jest sen - ale jazda. Masz iść z taką intencją spać - że jak tylko ją ujrzysz to będziesz wiedział że to sen - proste co ? Poczytaj troszke Adama Bytofa. |
|
|
|
10.04.2012 - 08:01
|
|
|
Stary - troszke mnie wnerwiasz - pytasz w kólko o to samo a nawet nie postarałes sie dowiedzieć na własna rękę. Tu jest mnóstwo lektury o tym . Po prostu poszukaj - np techniki LD, indukcja LD itp. dowiesz sie tam o testach rzeczywistości. A ja Ci poradzę bardzo prostą rzecz - jak tak czesto i regularnie sni Ci sie Twoja siostra - to nic prostszego. Mów sobie przed snem że jak tylko zoobaczysz swoją siostre to bedziesz wiedział że to sen - ma to być dla Ciebie mantra. po prostu uznaj to za coś oczywistego - widzisz po pójsciu spać swoją siostre - o kurdę - to jest sen - ale jazda. Masz iść z taką intencją spać - że jak tylko ją ujrzysz to będziesz wiedział że to sen - proste co ? Poczytaj troszke Adama Bytofa. Sorry stary nie miałem zamiaru cię denerwować,poczytam trochę i spróbuję się czegoś dowiedzieć na własną rękę nie jestem łatwym uczniem więc nie denerwuj się na mnie ale postaram się czytać rady Adama Bytofa poszperać na innych stronach czy forach i ewentualnie tam również szukać pomocy,dostałem w odpowiedzi link do strony z technikami medytacji po uczę się trochę tych technik może się uda pozdrawiam. |
|
|
|
Jason Problem Z Osiągnięciem świadomości We śnie 09.04.2012 - 08:41
Arhe Ćwicz świadomość tu i teraz.
Medytuj zasypiaj�... 09.04.2012 - 09:53
Jason A w jaki sposób mam medytować ? Pytam bo nigdy t... 09.04.2012 - 17:26
Sensei Noni CYTAT(Jason @ 09.04.2012 - 18:26) A ... 09.04.2012 - 21:28
TyHu trwanie w samym byciu. cała uwaga ma być skupion... 09.04.2012 - 17:31
Jason Ok,ale o czym mam myśleć itp ? Tego nie wiem dla... 09.04.2012 - 18:47
TyHu wmówić sobie że jak bedziesz widział swoją si... 09.04.2012 - 20:09![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |