Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Nauka W Oobe :p?, nauka przemiotów szkolnych sztuk walki w oobe?
BioWare
post 05.05.2012 - 13:10
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8805

Siema ;)
Z tej strony Damian to mój pierwszy temat na forum ;)
Mam takie pytanie a mianowicie czy w oobe jest mozliwość nauczenia sie sztuk walki albo powiedzmy matmy xd :D ?
jeszcze mi sie nie udało osiągnac ale wczoraj byłem juz blisko wiec tak sie pytam z ciekawośći ;p
pzdr.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Jarzyn44
post 05.05.2012 - 14:48
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8610

Oo
CYTAT
Mam takie pytanie a mianowicie czy w oobe jest mozliwość nauczenia sie sztuk walki albo powiedzmy matmy xd :D

Jak to sobie wyobrażasz ?
CYTAT
wczoraj byłem juz blisko

Opisz to
CYTAT
sposób jak zdać maturę dzięki OOBE

Trzeba się przelecieć do OKE, i podpatrzyć pytania.
Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
BioWare
post 05.05.2012 - 15:52
Post #3

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 8805

CYTAT(Jarzyn44 @ 05.05.2012 - 15:48) *
Oo

Jak to sobie wyobrażasz ?

Opisz to

Trzeba się przelecieć do OKE, i podpatrzyć pytania.
Pozdrawiam

jak to sobie wyobrażam hmm no nie wiem w oobe podobno wszystko jest możliwe to czemu nie to :D ? jeśli chodzi o sztuki walki uczymy sie różnych odruchów tak aby sie bronic/atakować duzo nie myślac o tym a skoro wychodze świadomością to teoretycznie moge zapamietac poszczególne ruchy które jakos sie w tym oobe podpatrzyło :D ?

No to było tak spróbowałem techniki 4+1 wtstałem o godz 3 posiedziałem na kompie poczytałem o oobe i o 4 poszedłem spać w sumie nawet sie nie relaksujac bo załwazyłem ze przed snem zawsze mam taki stan relaksu no i tak leżałem z zamknietymi oczami i przez 3s miałem gałki oczne ulozone naturalnie tak jak przed snem później kierowałem je w góre i tak kilka razy w sumie znudzioło mi sie przyznam oczy zaczeły mnie bolec heh no to zmieniłem taktyke i sobie powtarzałem że musze utrzymać świadomość od czasu do czasu sobie afirmowałem że sie uda a jak mi sie przypominało to znów sie tymi gałkami bawiłem juz miałem sie poddać myśle nic z tego nie bedzie i po tej mysli nagle taki szum w uszach zaczęło mną telepać i se mysle kurde udało się? chłopie nie podniecaj sie bo sie nie uda ;D !!! no to tak lezałem i czekałem nagle usłyszałem rozmowe moich rodziców jak sie później okazało wcale tej rozmowy nie było poprostu spali :) na miejscu szawki stał komp w sumie na to nie wzróciłem uwagi jedynie co mnie zdziwiło to godz. na kompie był 2:27 i w tedy sobie myśle hmm nie możliwe przeciez o 3 wstałem i o 4 poszłem spać .... o chaluny super :D mrógnołem i na miejscu szawki stala szawka xd ale taka z lustrem w którym odbijała sie taka dosyć straszna twarz powiedziałem w tedy spadaj kur*a i znikła :d później zaczeło mna obkrecać myślalem ze spadłem z łóżka w tym momecie sie obudziłem bo pomyślałem ehh jeszcze ktos wpadnie i zobaczy mnie na podłodze ;d no i jak sie okazało oczy miałem całyczas zamkniete w pokoju cisza a ja dalej na łóżku ;d a i w trakcie próbowałem się huśtać na huśtawce zeby wyskoczyć ale jakos mi to nie wyszło ;D potem była 2 próba ale juz nie udało mi się zasnąć :P
ps.sory za błędy xd :D
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic