Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Co O Tym Sadzicie?
Cebularzowo
post 06.05.2012 - 18:19
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8810

Witam! Jestem totalnie zielona w tym temacie wiec prosze o cierpliwosc...
Od kilku lat doswiadczam paralizu sennego to u mnie norma, nie wiem jak to sie robi ale czuje kiedy sie zaczyna zawsze myslalam ze to tylko moja wyobraznia z czasem nauczylam sie szybciej przechodzic w stan snu rozluzniajac sie..mam uczucie czasami wyginajacego sie ciala albo ze sie obracam po lozku czesto snie ze latam (uwielbiam to) umiem tez swiadomie snic, bardzo czesto mam tak ze wiem ze to jest sen i robie rozne rzeczy na jakie mam ochote.. mam wplyw na to co mi sie sni jak mi sie nie podoba to tak jakby cofam sie w snie i jeszcze raz snie to samo tylko zmieniam to co mi sie nie podobalo.. aa przy paralizu slysze czasami glosy rozne dzwieki miewam halucynacje... opowiedzialam to mojej babci oczywiscie ona stwierdzila ze mnie ktos nawiedza.. zaczelam szukac w internecie i tak trafilam na pojecie oobe..
i tak sobie pomyslalam ze skoro nie musze sie wcale wysilac zeby przejsc w stan swiadomego snu albo ten paraliz to moze udaloby mi sie wyjsc poza cialo moze poprostu jestem w jakis sposob podatna bo zaznacze ze nigdy niczego sie nie uczylam poprostu myslalam ze kazdy tak ma..
teraz pytanie jak ze stanu paralizu przejsc do oobe?
jak sie za to zabrac?
z gory dziekuje za pomoc
Cebularzowo
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
diaboliq
post 09.05.2012 - 14:55
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8668

Osobiście uważam że poza ciałem można spotkać zarówno te dobre istoty jak i te złe, dużo zależy od tego jakim się jest człowiekiem. Jeśli jesteś osobą która kocha, okazuje dużo miłości raczej nie masz się czego obawiać. Natomiast jeśli dana osoba ogarnięta jest przez nienawiść, gniew to mogą się do niech przyczepić tzw. larwy astralne które żywią się energią podróżnika. Generalnie w skrajnych sytuacjach może dojść opętania/choroby psychicznej lub zapadnięcia w śpiączkę dlatego trzeba być rozważnym. to nie zabawa!
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic