CYTAT(Messanger @ 09.05.2012 - 23:55)

Dokładny cytat:
"Powiem, że można spotkać złośliwe istoty... Czy można zostać opętanym? Przez samo OOBE, prawidłowo praktykowane... raczej nie. To raczej kwestia strasznego pecha. Prawdopodobieństwo jest takie samo jak to, że zabijesz się wywracając się o własną sznurówkę :D."
Taaaa... Szukam słowa nawiedzenie i jakoś nie widzę. Różnica jest spora, nie sądzisz?
Poza tym mówiliśmy tam o opętaniach. Napisałem w tym temacie choć słowo o opętaniach? Nie, więc nie dokonuj nadinterpretacji moich postów :).
Napisałem jedynie, że jest tak bezpieczne jak uważa większość ludzi na tym forum. Można zostać zmanipulowanym, można ulec iluzji, można zostać obrabowanym z energii, można się od tego uzależnić. W OOBE nie wszystko wolno i nie wszystko jest bezpieczne.
O opętaniach nic nie napisałem, więc nigdzie się nie mieszam w zeznaniach.
Do you agree, my Master xD ?
Teraz to ty się czepiasz słów bo nie pisałem cytatu a jedynie sens wypowiedzi . A Twój pierwszy post był mniej więcej taki jak - a nie mówiłem . Nie zamierzam Cie atakować - jedynie spójność Toich wypowiedzi w różnych tematach daje mi do myślenia. Sama obecność na forum - choć masz przesłanki ku temu aby tuu nie być daje do myślenia. Tzn. Sam nie praktykuję ale pomogę wam - choć nie koniecznie to popieram - nie widzisz tu sprzeczności ? Nie bierz tego do siebie - tak tylko pytam - i cieszę się że jesteś bo lubię takie sceptyczne głosy czasem:)
BTW. Blog ten czytałem już jakiś rok temu -żadna nowość - autorka wraca i tak do oobe - wiec żadna to przestroga - nic jej nie jest jeno miała kiepski przypadek.
A Ty Tyhu nie słodź tu wierszami bo masz w czajnik że nie byłeś na zlocie....