Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Ku Przestrodze Podróżnikom...
diaboliq
post 09.05.2012 - 19:32
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8668

Temat dotyczy istot które spotykamy poza ciałem, wielu ludzi uważa że są pomocne, pełne oddania i miłości ale są też przypadki kiedy taki byt astralny jest przebiegły i zły. Poniższy tekst opisuje historię dziewczyny która spotkała na swojej drodze właśnie te niezwykłe istoty.
http://www.eioba.pl/a/21kx/eksterioryzacja...dze-podroznikom
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Messanger
post 09.05.2012 - 20:33
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8755

Nihil novi sub sole.

Ale mi nikt tutaj nie wierzy i jej nie uwierzy również :D. OOBE to nie ezoteryka, w OOBE nic Ci nie grozi, w OOBE nie ma ograniczeń, w OOBE poznasz duchowych przewodników i odnajdziesz MTJ... ile razy to padało na tym forum ?

No dalej, wyżyjcie się na mnie teraz :D.
Profile CardPM
+Quote Post
Deimond
post 09.05.2012 - 21:05
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8460

CYTAT(Messanger @ 09.05.2012 - 21:33) *
Nihil novi sub sole.

Ale mi nikt tutaj nie wierzy i jej nie uwierzy również :D. OOBE to nie ezoteryka, w OOBE nic Ci nie grozi, w OOBE nie ma ograniczeń, w OOBE poznasz duchowych przewodników i odnajdziesz MTJ... ile razy to padało na tym forum ?

No dalej, wyżyjcie się na mnie teraz :D.

Sam pisałeś kilka postów temu że w OOBE doznać nawiedzenia można z takim samym prawdopodobieństwem jak potknąć się o własne sznurówki - zdecyduj się mess bo mieszasz się w zeznaniach
Profile CardPM
+Quote Post
Messanger
post 09.05.2012 - 22:55
Post #4

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Deimond @ 09.05.2012 - 22:05) *
Sam pisałeś kilka postów temu że w OOBE doznać nawiedzenia można z takim samym prawdopodobieństwem jak potknąć się o własne sznurówki - zdecyduj się mess bo mieszasz się w zeznaniach

Dokładny cytat:

"Powiem, że można spotkać złośliwe istoty... Czy można zostać opętanym? Przez samo OOBE, prawidłowo praktykowane... raczej nie. To raczej kwestia strasznego pecha. Prawdopodobieństwo jest takie samo jak to, że zabijesz się wywracając się o własną sznurówkę :D."

Taaaa... Szukam słowa nawiedzenie i jakoś nie widzę. Różnica jest spora, nie sądzisz?

Poza tym mówiliśmy tam o opętaniach. Napisałem w tym temacie choć słowo o opętaniach? Nie, więc nie dokonuj nadinterpretacji moich postów :).

Napisałem jedynie, że jest tak bezpieczne jak uważa większość ludzi na tym forum. Można zostać zmanipulowanym, można ulec iluzji, można zostać obrabowanym z energii, można się od tego uzależnić. W OOBE nie wszystko wolno i nie wszystko jest bezpieczne.

O opętaniach nic nie napisałem, więc nigdzie się nie mieszam w zeznaniach.

Do you agree, my Master xD ?
Profile CardPM
+Quote Post
Deimond
post 09.05.2012 - 23:21
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8460

CYTAT(Messanger @ 09.05.2012 - 23:55) *
Dokładny cytat:

"Powiem, że można spotkać złośliwe istoty... Czy można zostać opętanym? Przez samo OOBE, prawidłowo praktykowane... raczej nie. To raczej kwestia strasznego pecha. Prawdopodobieństwo jest takie samo jak to, że zabijesz się wywracając się o własną sznurówkę :D."

Taaaa... Szukam słowa nawiedzenie i jakoś nie widzę. Różnica jest spora, nie sądzisz?

Poza tym mówiliśmy tam o opętaniach. Napisałem w tym temacie choć słowo o opętaniach? Nie, więc nie dokonuj nadinterpretacji moich postów :).

Napisałem jedynie, że jest tak bezpieczne jak uważa większość ludzi na tym forum. Można zostać zmanipulowanym, można ulec iluzji, można zostać obrabowanym z energii, można się od tego uzależnić. W OOBE nie wszystko wolno i nie wszystko jest bezpieczne.

O opętaniach nic nie napisałem, więc nigdzie się nie mieszam w zeznaniach.

Do you agree, my Master xD ?

Teraz to ty się czepiasz słów bo nie pisałem cytatu a jedynie sens wypowiedzi . A Twój pierwszy post był mniej więcej taki jak - a nie mówiłem . Nie zamierzam Cie atakować - jedynie spójność Toich wypowiedzi w różnych tematach daje mi do myślenia. Sama obecność na forum - choć masz przesłanki ku temu aby tuu nie być daje do myślenia. Tzn. Sam nie praktykuję ale pomogę wam - choć nie koniecznie to popieram - nie widzisz tu sprzeczności ? Nie bierz tego do siebie - tak tylko pytam - i cieszę się że jesteś bo lubię takie sceptyczne głosy czasem:)

BTW. Blog ten czytałem już jakiś rok temu -żadna nowość - autorka wraca i tak do oobe - wiec żadna to przestroga - nic jej nie jest jeno miała kiepski przypadek.

A Ty Tyhu nie słodź tu wierszami bo masz w czajnik że nie byłeś na zlocie....
Profile CardPM
+Quote Post
Messanger
post 11.05.2012 - 12:34
Post #6

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Deimond @ 10.05.2012 - 00:21) *
Sama obecność na forum - choć masz przesłanki ku temu aby tuu nie być daje do myślenia. Tzn. Sam nie praktykuję ale pomogę wam - choć nie koniecznie to popieram - nie widzisz tu sprzeczności ? Nie bierz tego do siebie - tak tylko pytam - i cieszę się że jesteś bo lubię takie sceptyczne głosy czasem:)

Cieżko stwierdzić, czy komuś pomagam... Nikomu nie da się pomóc wbrew jego woli :). Może po prostu byłem kiedyś na miejscu tych wszystkich, którzy uważają OOBE za niezłą zabawę.

Czasami ciężko mi stwierdzić, dlaczego coś robię. Posiłkuję się intuicją a ona mnie nie zawodzi... :D.

"Jestem reprezentantem chaosu. Wiesz, co jest najważniejsze w chaosie? Jest sprawiedliwy."
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- diaboliq   Ku Przestrodze Podróżnikom...   09.05.2012 - 19:32
|- - Zbyszek   Xara pisze takie badziewo na swoim blogu, ze nie d...   10.05.2012 - 16:56
|- - diaboliq   Postanowiłem zamieścić ten temat ponieważ sam ...   12.05.2012 - 11:13
- - TyHu   http://www.youtube.com/watch?v=eSsG2sDL1Gg Napra...   09.05.2012 - 20:39
- - zankel   Projekty typu Cheops nie wierzcie w to. Nie wierzc...   09.05.2012 - 21:45
- - TyHu   Sensu brak zegar bije takt w bezcelowej mej egzys...   09.05.2012 - 22:59
- - Fskbnsk   Oczywiście że można spotkać negatywne istoty, ...   10.05.2012 - 19:19
- - masa   Wiecie co zastanawiam się czy przez medytacjie r�...   10.05.2012 - 20:04
- - set.h   Masa jak to mówią "im dalej w las tym ciemn...   11.05.2012 - 12:04
- - Rachab   nie było mnie sporo czasu, ale się cieszę, że ...   11.05.2012 - 12:46
- - Jarzyn44   CYTATSwoją drogą kiedyś na jakimś portalu chyb...   14.05.2012 - 21:33
- - Krzysiek13   Mnie sie wydaje ze takie tematy są zakladane celo...   15.05.2012 - 21:33
|- - Messanger   CYTAT(Krzysiek13 @ 15.05.2012 - 22:3...   18.05.2012 - 18:47
- - Rachab   niektórzy tłumaczą to tym, jak np przypadek ann...   17.05.2012 - 23:31
- - zankel   nie wiadomo co nas czeka... może wszyscy jesteśm...   18.05.2012 - 16:36
2 Stron V   1 2 >

Go to the top of the page
Start new topic