nie wiadomo co nas czeka... może wszyscy jesteśmy karmą dla jakiegoś biesa i to czy się sprzeciwimy, albo będziemy o tym wiedzieć nic nie zmieni:)
Docierasz do stanu przebudzenia ^^
CYTAT(Krzysiek13 @ 15.05.2012 - 22:33)

Mnie sie wydaje ze takie tematy są zakladane celowo aby byc dalej nie swiadomym calego prawdziwego wszechswiata i wyc w niewiedzy opierajac sie na naszej religi która wszystkiego zakazuje bo wszystko jest beee. Mysle kto ma wieksza wiedze na tematy zwiazane z OOBE i pokrewnymi jest proporcionalnie mnie narazony na jakies opetania. Dlaczego najwiecej opetan dotyczy katolikow wierzacych i praktykujacych którzy nie mają pojecia co to swiadome wyjscie do swiata astralnego.
Dlaczego? a czemu chcą a czy bardziej pragną odkupić "grzechy" za innych albo po prostu pocierpieć za nich? Widzieli dużo filmów o opętaniach i na serio w to wierzą więc niestety zdarza się że oni są opętani bo wiedzieli jak to jest :).
Uwierz mi... Wiedza nt. duchowości jest bardzo... ... ... niebezpieczna. Szczególnie na zdrowie psychiczne. Zmienisz się nie do poznania. Naprawdę trudno to ukrywać jak mi :( ale daje radę ;]