Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Z: Prawie Roczny Strach Przed Oobe,ogólne Przedstawienie Mojej Sytuacji., Z tematu o ID: 6841
Zielarz Gajowy
post 21.05.2012 - 22:13
Post #1

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7816

Pewnie masz rację Deimondzie:) Ja też wolę czerpać energię ze słońca, Ziemi, siebie niż ze zarżnięcia jagnięcia i wypicia jego krwi czy zjedzenia jego oczu, aby zobaczyć przyszłość, przeszłość.

Messangerze może jakaś rozpusta?:) Niedługo na działce będę miał sporo gruszek i jabłek a rzodkiewek o których wspomniałem nadal dużo:) Lubisz rzodkiewki?:)

Dzięki Lemi:)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 21.05.2012 - 22:43
Post #2

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

Deimond przecież wiesz, że tylko godząc się z sobą godzimy się z całą resztą. Trwanie w sporze truje, ale nic na siłę. Problem nie tkwi na zewnątrz nas.

Messangerze gruszkówki jeszcze ne robiłem, ale w tym roku grusza ma obrodziła zatem chyba zrobię. Gruszka blisko pigwy a pigwówka palce lizać:)
Profile CardPM
+Quote Post
Messanger
post 21.05.2012 - 22:54
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8755

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 21.05.2012 - 23:43) *
Deimond przecież wiesz, że tylko godząc się z sobą godzimy się z całą resztą. Trwanie w sporze truje, ale nic na siłę. Problem nie tkwi na zewnątrz nas.

Messangerze gruszkówki jeszcze ne robiłem, ale w tym roku grusza ma obrodziła zatem chyba zrobię. Gruszka blisko pigwy a pigwówka palce lizać:)

Zielu, Ty podobno jakąś wiksę robisz w czerwcu. Przynajmniej tak chłopaki na czacie mówią. Zali prawda to :P?
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic