oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> O Co Chodzi?!, Czemu tak a nie inaczej, wolna dyskusja
Majster
post 02.02.2010 - 01:08
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Siema!
Po niedawnych wydarzeniach będąc pod wpływem niewątpliwe chwili postanowiłem napisać temat traktujący o wszystkich dziwnych rzeczach traktujących... no właśnie o czym...

Każdy z nas rozumie do czego służy forum, przynajmniej mam taka nadzieję. Oczywiście do wymiany poglądów. Idąc za ciosem, kolejne retoryczne pytanie, do czego służyć może forum tematyczne o oobe? No z tym już na tym zacnym forum bywa trudniej.
Rozumiem, że temat doświadczeń poza ciałem, można traktować w dwojaki sposób. Jako twór umysłu lub też eksplorację świata niefizycznego, istniejącego obok naszego ze wszelkimi jego zawiłościami, no ale nie o tym... o czym, w takim razie zapytacie. Otóż o tym skąd się bierze przeświadczenie, że forum o doświadczeniach poza ciałem jest dobrym miejscem na tematy typu 'W pół do dwunastego' czy ' Czas Nowej Ery - Piramidy/sfinks'. Oczywiście patrząc wstecz podobny tematów można znaleźć multum, każdy lub prawie każdy mówiący o tym jak nie mamy racji, jak żyjemy w wielkim oszustwie i powinniśmy wykonywać różne dziwne rzeczy, by przeciwstawić się lobby żydo-petro-masońskiemu.

Pytanie jest jedno, dlaczego? Czemu i po co tak się dzieję? Czy ludzie szukający akceptacji swoich niecodziennych poglądów uważają nasze forum za dobre miejsce odbioru ich dziwnych teorii? OOBE samo w sobie jest dziwną teorią ale jest czymś czego można doświadczyć i ocenić samemu. Nie krytykując żadnej ze stron pozostawiam was z pytaniem, które powtórzę, czemu tak się dzieję?

Proszę o wypowiedzi na temat i więcej niż jednym zdaniem. Z góry dziękuję i zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam.

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
twistoid
post 23.05.2012 - 09:39
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Odświeżam.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park