|
|
02.02.2010 - 01:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Siema!
Po niedawnych wydarzeniach będąc pod wpływem niewątpliwe chwili postanowiłem napisać temat traktujący o wszystkich dziwnych rzeczach traktujących... no właśnie o czym... Każdy z nas rozumie do czego służy forum, przynajmniej mam taka nadzieję. Oczywiście do wymiany poglądów. Idąc za ciosem, kolejne retoryczne pytanie, do czego służyć może forum tematyczne o oobe? No z tym już na tym zacnym forum bywa trudniej. Rozumiem, że temat doświadczeń poza ciałem, można traktować w dwojaki sposób. Jako twór umysłu lub też eksplorację świata niefizycznego, istniejącego obok naszego ze wszelkimi jego zawiłościami, no ale nie o tym... o czym, w takim razie zapytacie. Otóż o tym skąd się bierze przeświadczenie, że forum o doświadczeniach poza ciałem jest dobrym miejscem na tematy typu 'W pół do dwunastego' czy ' Czas Nowej Ery - Piramidy/sfinks'. Oczywiście patrząc wstecz podobny tematów można znaleźć multum, każdy lub prawie każdy mówiący o tym jak nie mamy racji, jak żyjemy w wielkim oszustwie i powinniśmy wykonywać różne dziwne rzeczy, by przeciwstawić się lobby żydo-petro-masońskiemu. Pytanie jest jedno, dlaczego? Czemu i po co tak się dzieję? Czy ludzie szukający akceptacji swoich niecodziennych poglądów uważają nasze forum za dobre miejsce odbioru ich dziwnych teorii? OOBE samo w sobie jest dziwną teorią ale jest czymś czego można doświadczyć i ocenić samemu. Nie krytykując żadnej ze stron pozostawiam was z pytaniem, które powtórzę, czemu tak się dzieję? Proszę o wypowiedzi na temat i więcej niż jednym zdaniem. Z góry dziękuję i zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam. |
|
|
|
![]() |
23.05.2012 - 16:26
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
CYTAT Pytanie jest jedno, dlaczego? Czemu i po co tak się dzieję? Czy ludzie szukający akceptacji swoich niecodziennych poglądów uważają nasze forum za dobre miejsce odbioru ich dziwnych teorii? OOBE samo w sobie jest dziwną teorią ale jest czymś czego można doświadczyć i ocenić samemu. Nie krytykując żadnej ze stron pozostawiam was z pytaniem, które powtórzę, czemu tak się dzieję? :awe: :awe :awe: Też tak uważam. Dobrze, że temat odświeżony bo mamy ostatnio niezły wysyp dziwacznych teorii. Mam nadzieję, że jakieś dzieci przegladające to forum nie biorą wszystkiego na poważnie. Niektórzy userzy przeglądają nie wiadomo jakie portale i wybierają sobie to co im wygodne, przez co czasem w jednym poście widzę mieszanki wszystkich systemów filozoficzno religijnych dalekiego wschodu. |
|
|
|
Majster O Co Chodzi?! 02.02.2010 - 01:08
twistoid To wszytsko rodzi się pewnie z potrzeby chwli nie... 02.02.2010 - 02:07
dreamer_the_one nawet moda na oobe śmierdzi.
a new age i ich teor... 02.02.2010 - 21:24
Majster Liczyłem na to, że trochę więcej osób wypowie... 03.02.2010 - 21:50
Zbyszek Rosenkreuz napisał mi o swoim kursie , jaki przes... 04.02.2010 - 08:22
PurpleCat Skoro to wszystko bez znaczenia to dlaczego nie za... 07.02.2010 - 05:34
twistoid Odświeżam. 23.05.2012 - 09:39
Malowany Odpowiadanie na o co chodzi ? :) dlaczego forum na... 23.05.2012 - 15:05
Zielarz Gajowy Może powstają inne tematy niż tylko o oobe bo j... 23.05.2012 - 16:03
Zielarz Gajowy "Mam nadzieję, że jakieś dzieci przegladaj... 23.05.2012 - 16:48
twistoid HEHEHE 26.02.2013 - 07:45
Neurocosmic (: Bo to takie forum o wszystkim i niczym jednocze... 26.02.2013 - 13:37
iumi TROLOLOLOLOLOLO 26.02.2013 - 18:52![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |