CYTAT(EverDream @ 27.05.2012 - 22:29)

KMA, nowy tutaj nie jestem, zaglądam od 2007 roku na nasze forum, ale rzadko się udzielam. Wiem doskonale, że rozmawia się tutaj tylko o OBE i LD i takich "sławnych" postaciach jak Robert Allan Monroe i jego młodszy uczeń Bruce Moen (tak, mam wszystkie ich książki i przeczytałem).
Może niektórzy oprócz OBE i LD i innymi odmiennymi stanami świadomości zajmują się innymi rzeczami, interesują się ezoteryką. Dlatego też pytam :)
Hehe, wiem, że nie jesteś nowy, pamiętam Cię ;) ja chyba zaczęłam swoją znajomość z forum już w 2006, tylko pojawiałam się rzadko - tak od czasu do czasu.
Moja uwaga nie była uszczypliwa, z resztą piszesz w hide parku, więc możesz pisac co chcesz, to było tylko takie moje spostrzeżenie na marginesie, nie związane tylko z Twoim tematem wahadełka, ale z tym, że ostatnio mam wrażenie dużo osób było z pytaniami o ezoterykę, ale nie o obe. :)
No i masz rację, jest trochę osób, które interesują się też innymi "ezoterycznymi rzeczami" - w tym ja ;) Ile tych osób jest? Nie wiem, wciaż czuję się nowa ;P
Jeśli masz jeszcze jakieś pytanie to pytaj, ze swojej strony odpowiem na tyle na ile jestem w stanie. ;)