oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Krótkie Sny
Tak
post 28.05.2012 - 14:43
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam, mam pytanie. Od kilku dni próbuję zapamiętywać dni, od wczoraj zacząłem prowadzić dziennik. No i dzisiaj zapamiętałem 2 sny, no ale krótkie, bardzo krótkie, czy da się to jakoś poprawić?

Dzisiejsze sny:
Ide z kolega na wagary, koło jakiegoś jeziora, kolega wyjmuje fajki (Nevady tylko jakies czarne opakowanie) a ja nie mam żadnych, nagle jestem w domu, szukam u siebie w spodniach fajek, znalazłem jakieś, ale tylko 4 były w paczce - koniec.

Drugi
Wiem, że jestem chory. Nie wiem dlaczego, wiem że jestem. W domu w szafce stoi wódka - wiem że jak sie napije to będę zdrowy. Biorę kieliszek, wypijam, ciepło w gardle - budzi mnie budzik.

Czy da się coś zrobić, by te sny były dluższe? Albo po prostu żebym lepiej je pamiętał? Świadomości jeszcze nie uzsykałem, ale pracuję nad tym :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Tak
post 28.05.2012 - 20:45
Post #2

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Jason @ 28.05.2012 - 21:08) *
Moim zdaniem musisz sam rozpracować problem krótkich snów ale słyszałem że pomaga to że masz np świadomy sen i po wyczuciu że sen się kończy zaczynasz kręcić się wokół własnej osi i to pomaga.

Ale nie mialem jeszzce świadomego snu, pracuję nad tym... Po prostu albo mam takie krótkie sny albo tak mało pamiętam, sam nie wiem.

Co do kręcenia się wokół własnej osi to wiem, że jak sen świadomy zanika i chcemy się w nim utrzymać(pocieranie rąk, trzymanie się ziemii, krzyczenie ostrość itp), ale najpierw trzeba być swiadomym :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park