oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pierwsze Ld, Pierwsze LD
chomosik
post 04.06.2012 - 16:02
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Witam , to mój pierwszy post na tym forum, dlatego nie wiem od czego zacząć. A więc mam pytanie do doświadczonych użytkowników forum. Chcę doświadczyć LD przez paraliż senny, zobaczyć jak to jest i dlatego opiszę swój problem . Którejś nocy położyłem się spać z chęcią osiągnięcia LD. Otwierałem oczy i zamykałem co 20 sek , potem straciłem świadomość , po czym ją odzyskałem we śnie. Obudziłem się na jakiejś pustyni , od razu zrobiłem RT okazało się że to sen . robiłem co chciałem przez chwilę potem zaczęłem tracić ostrość . I krzyczę na cały głos : Ostrość razy tysiąc ! nie udało się . Zaczął się normalny sen i nic nie mogłem zrobić , dlatego teraz chcę przeżyć LD przez paraliż senny i mam pytanie : jak osiągnęliście swój pierwszy paraliż senny? Ja jak leżę bez ruchu , skupiam się na oddechach i wgl. to po 10 min zasypiam ; / Czy żeby mieć paraliż muszę być na maxxa rozbudzony czy raczej senny ? Liczę na Odp . Pozdrawiam : D .
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park