|
Na mnie wspomagacze działają jako tako. Pomagają mi szybko się rozluźnić. Po prostu zakładam słuchafony i się wsłuchuje w płynący dźwięk. Leżę najczęściej na plecach lub na boku, mam zamknięte oczy i poddaje się transowi. Uzyskuję go dość szybko. Mam aż wrażenie, że nie potrafię określić położenia kończyn, tak jakbym był w wodzie. nie czuję kończyn. Najczęściej słucham Hemi-Sync (znam dobrze angielski więc nie ma problemu). Mam również zgrane do formatu FLAC focusy z Brainwave Generatora i słucham na komórce Sony Ericsson Xperia Neo. Na telefony z androidem polecam Brainwave Tuner Lite. Posiada trochę presetów jak z Brainwave Generatora. Można ustawić czas grania itp. No i jest DARMOWY :) Polecam też nagrania afirmacyjne np. od Noble lub Adama Bytofa. One słuchane codziennie utrwalają się powoli w naszej podświadomości. I we śnie możemy sobie zdać sprawę, że to sen. A od tego już krok do OOBE czy fajnego LD. Najważniejsza jest oczywiście motywacja, niepoddawanie się niepowodzeniami i jak to ja nazywam 'upór maniaka'. No i przede wszystkim WIARA.
|