|
ja nie stosuje techniki 4+1 . bo nie wiem czy ją dobrze rozumiem 4godziny snu + jenda godzina na wybudzanie a później próba wejścia w stan OBE tak to rozumieć ?. . ja ogólnie robię tak kładę się do łóżka włączam bębny szamańskie . wsłuchuje się w nie i czasem liczę do 100 za pierwszą próbą miałem dziwne uczucie ciężkości ciała i takie dziwne dreszcze nie wiem jak to opisać na nogach i rękach po jakimś czasie próbowałem opuścić ciało i wtedy poczułem ucisk na klatce piersiowej . za drugim razem doszedłem do tego bez liczenia i znacznie szybciej czułem jak bym próbował wyjść ale nie mogłem coś czułem to jak chciałem wyjść bokiem czułem że coś napiera na mnie w trakcie próby tak w środku . i kiedyś podczas świadomego snu miałem dość dziwne wiedziałem że śnie ale nie wkraczałem w ingerencje tego snu ktoś się pojawił w moim śnie i powiedział że wprawi mnie w inny stan nagle zaczęło moje działo i świadomość dziwnie to odczuwać nie potrafię tego opisać ale od razu postanowiłem sie przebudzić i tak nagle sie podniosłem . co o tym myślicie ?
|