Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Świadomość świadka - Co To Takiego?
puppy
post 03.07.2012 - 23:43
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8456

Zauważyłem na stronie autohipnoza.pl [już od dawna] nagranie Świadomość świadka.
Do czego ono służy? Na jednym z for przeczytałem, że to nagranie ma za zadanie wykroczyć poza ego czy coś takiego...
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Deimond
post 04.07.2012 - 00:30
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8460

CYTAT(puppy @ 04.07.2012 - 00:43) *
Zauważyłem na stronie autohipnoza.pl [już od dawna] nagranie Świadomość świadka.
Do czego ono służy? Na jednym z for przeczytałem, że to nagranie ma za zadanie wykroczyć poza ego czy coś takiego...

Odsłuchaj i się przekonaj - fajne jest:)

Puppy - po co pytasz jak to jest do przeczytania na stronie autora- nie chce Ci się ? Poczytaj - przesłuchaj - poanalizuj - czy wszystko musi być podane na tacy? Czy nie chce Ci się próbować i wolisz jak inni robią za Ciebie - troszkę nie rozumiem tego podejścia.

Na prawdę weź te cztery łapki szczenięce i zacznij sam badać i doświadczać zamiast zakładać tysiące tematów majacych na celu nie wiem co ? No właśnie co? Skłonić inych żeby badali za ciebie i powiedzieli Ci co masz robić? Co warto a co nie warto ? Co lepiej na Twoją duszę zadziała a co nie (przeciez lepiej sam będziesz wiedział niż ktoś kogo znasz z literek ).

Robisz to z nudów?

Jak się chce coś wnieść to lepiej opisać jedno swoje doświadczenie niż pisać 1000 postów o tym że może to zadziałać i niech inni spróbują bo nie masz chęci , motywacji itp.

I żeby nie było że jeżdżę po Tobie - nie jest to moim zamiarem. Chodzi mi o to abyś zauważyl jak bardzo starasz się coś zrobić nie robiąc tego.

Podejmuj decyzję - próbuj - doświadczaj a nie pytaj wszystkich wokoło czy warto bo nikt za Ciebie ne je , oddycha , czuje miłości czy nienawiści, uczy się , patrzy , zapamiętuje, analizuje, myśli , - to wszystko robisz Ty sam - więc ty sam powienieneś ocenić czy to nagranie jest Ci pomocne czy nie.

Za bardzo sie rozwiodłem - a chciałem Ci tylko to uświadomic ze tak de facto rozpraszasz się internetowo ślęcząc na d problemem zamiast go doświadczać:)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic