Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> 4 Doznania
malykat
post 01.07.2012 - 09:50
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8950

Witam, chciałbym opisać tutaj moje przeżycia, gdyż w świecie realnym lepiej sie tym nie chwalić bo ludzie pomyślą ze zwariowałeś. Pewnego dnia ok godziny 14 położyłem sie nie świadomy niczego, (wtedy nie myślalem a nawet do końca nie wiedziałem co to jest oobe) zasnąłem ale ciągle jak juz wchodziłem w ten stan wyobrażałem sobie moj pokój. Po jakimś czasie zauważyłem , że nie mogę sie ruszać chociaż jestes w pełni świadomy. W tym pokoju widziałem moją matke, nagle ona staneła przy drzwiach i spojrzała sie na mnie"szyderczo" w taki sposób, że widziałem w jej oczach zło i właśnie wtedy zaczeło mnie wyrywać, poczułem wibracje tak silne że nigdy nie czułem czegoś takiego i uniosłem sie nad swoje ciało. Spanikowałem, zacząłem machaćrekoma i nogami, ktorych nie miałem i krzyknąłem"wracam kurwa" spanikowany. Cofneło mnie do ciala. Drugie przężycie, też było przypadkowe, nie planowane, spontaniczne i to również było mega doświadczenie ale też spanikowałem, gdy zacząłem odczówac wibracje. Pozniej zagłebiłem sie w temat, poszukałem różnych ciekawych informacji, chcialem wytlumaczyć sobie o co w tym chodzi. Kolejny raz był już planowany skupiłem sie na wibracjach i je opanowałem ale i tak byłem wystraszony i wrzuciło mnie do ciała spowrotem,otworzyłem oczy a gdy je zamknąłem spadłem pod swoje ciałoi po tych doświadczeniach juz mi się to nie przydarzyło. Tęsknie za tym i od kilku tygodni medytuje i próbuje wejść w stan paraliżu sennego, kilka razy widziałem swoj pokój przez powieki ale chyba za bardzo sie zajarałem ze to juz to i wszystko wracało do normy. Chciałbym wyjść z ciała i juz wiem ze jestem na to gotowy, nie boję się i wiem, że jeżeli wyjde opanuje te wibracje i wyjde zwiedzić Gdańsk. Chciałbym żebyście sie wypowiedzieli w tym temacie bo specjalnie sie tutaj zalogowałem, szukam jakies dobrej rady, pomocnej dłoni, kogoś kto wskarze mi drogę do wyjścia.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Jarzyn44
post 05.07.2012 - 22:47
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8610

CYTAT
Ciagle dochodze do wibracji, a co do tego pisku to hm tez go ostatnio dostrzegłem ale to nie jest jakis dziwny pisk, czesto taki pisk slyszałem na jawie i uznawałem go za fale radiowe

Może to tylko szum uszny ? Pisk towarzyszący wychodzeniu jest potwornie głośny, niczym głośny gwizdek w środku głowy.. albo głowę w środku gwizdka.

CYTAT
Sluchałem kilku wywiadów z ludzmi to nie ktorzy są podobno tak tym zafascynowani, ze zrezygnowali z pracy i od kilku lat nie widzą sensu zycia po za OOBE.
Z twojej obecnej perspektywy może wydawać się to niedorzeczne , ale pożyjesz kilka lat, i kto wie jak wtedy będziesz na to patrzył ? :)
Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic