Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> 4 Doznania
malykat
post 01.07.2012 - 09:50
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8950

Witam, chciałbym opisać tutaj moje przeżycia, gdyż w świecie realnym lepiej sie tym nie chwalić bo ludzie pomyślą ze zwariowałeś. Pewnego dnia ok godziny 14 położyłem sie nie świadomy niczego, (wtedy nie myślalem a nawet do końca nie wiedziałem co to jest oobe) zasnąłem ale ciągle jak juz wchodziłem w ten stan wyobrażałem sobie moj pokój. Po jakimś czasie zauważyłem , że nie mogę sie ruszać chociaż jestes w pełni świadomy. W tym pokoju widziałem moją matke, nagle ona staneła przy drzwiach i spojrzała sie na mnie"szyderczo" w taki sposób, że widziałem w jej oczach zło i właśnie wtedy zaczeło mnie wyrywać, poczułem wibracje tak silne że nigdy nie czułem czegoś takiego i uniosłem sie nad swoje ciało. Spanikowałem, zacząłem machaćrekoma i nogami, ktorych nie miałem i krzyknąłem"wracam kurwa" spanikowany. Cofneło mnie do ciala. Drugie przężycie, też było przypadkowe, nie planowane, spontaniczne i to również było mega doświadczenie ale też spanikowałem, gdy zacząłem odczówac wibracje. Pozniej zagłebiłem sie w temat, poszukałem różnych ciekawych informacji, chcialem wytlumaczyć sobie o co w tym chodzi. Kolejny raz był już planowany skupiłem sie na wibracjach i je opanowałem ale i tak byłem wystraszony i wrzuciło mnie do ciała spowrotem,otworzyłem oczy a gdy je zamknąłem spadłem pod swoje ciałoi po tych doświadczeniach juz mi się to nie przydarzyło. Tęsknie za tym i od kilku tygodni medytuje i próbuje wejść w stan paraliżu sennego, kilka razy widziałem swoj pokój przez powieki ale chyba za bardzo sie zajarałem ze to juz to i wszystko wracało do normy. Chciałbym wyjść z ciała i juz wiem ze jestem na to gotowy, nie boję się i wiem, że jeżeli wyjde opanuje te wibracje i wyjde zwiedzić Gdańsk. Chciałbym żebyście sie wypowiedzieli w tym temacie bo specjalnie sie tutaj zalogowałem, szukam jakies dobrej rady, pomocnej dłoni, kogoś kto wskarze mi drogę do wyjścia.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
malykat
post 06.07.2012 - 14:30
Post #2

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8950

o kurde. Ale beka. Słuchajcie położyłem sie o godzinie 13,45 i nastawiłem budzik na godzine 15. Przez jakiś czas koncentrowałem sie tak mocno tego chciałem, że sie udalo choc nie do konca. Uświadomiłem sobie ze mam własnie paraliż senny. Otworzyłem tylko jedno oko albo tak mi sie wydawało bo gdy spojrzałem w okno tak strasznie raziło mnie słońce ze otworzyłem jedno. No i dobra nie mogę sie ruszac probuje wyjsc z ciala, przypominam sobie ze trzeba sie przerwocic na bok. dobra to przewracam sie na jedna strone i mysle"kurde to nic nie daje" wiec sprobuje przekrecic sie i spac z lozka i sie udalo. spadlem jak bym spadal na dywan takie uczucie ale mialem zamkniete oczy i na nic nie patrzylem przy upadku, otworzylem oko czy jedno czy dwa i patrze jest podloga haha. ale generalnie nie potrafilem sie tam poruszac i za chwile znowu bylem w ciele i nawet nie wiedzialem kiedy ale dalej w paralizu ,to mysle sprobuje inaczej poprostu wyobraze sobie ze jestem przy szafce ale to nic nie dalo. wiec krzyknalem wychodze!! zaczalem sie unosic i wibracje skoczyly w skali 10 na 10 ale za chwile opadly i sie obudzilem, chwile po tym zaczal dzwonic budzik. kurde jezeli to takie trudne to juz nie wiem jak do tego mam podejsc jak mam sie tam poruszac to nie jest latwe na prawde....Kurde zaraz napsize sms do kolegi, ze nie jestesmy jakimiś idiotami bo to na prawde mozliwe..tak sie tym zajaralem ze pierwsze co to wszedlem na forum i pisze do was.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic