Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Metamuzyka
puppy
post 18.08.2011 - 11:37
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8456

Metamuzyka jest połączeniem muzyki i nagrań synchronizujących :)
CYTAT
From soul-stirring music to the timeless popularity of classical music, Metamusic combines delightful musical selections with renowned Hemi-Sync® sound technologies to entertain and benefit the listener. Many titles feature special blends of Alpha, Delta, and Theta frequencies to quiet distracting mental activity in order to facilitate meditation or support relaxation and focus. Some selections feature a predominance of Beta frequencies for focus and concentration or Delta frequencies for sleep enhancement to promote a useful and applied application for your listening experience. Use Metamusic to enhance focus and concentration, for expanding awareness through musical imagery, for deeper, more profound relaxation, or simply for musical enjoyment, but NOT while driving or operating heavy machinery. Just like the listeners that enjoy Metamusic, the applications are unique and unlimited!

Cytat z http://www.monroeinstitute.org/metamusic/
Ostatnio robiłem ciekawy eksperyment połączyłem nagranie Bwgena Mind Awake Body Aslepp i tą muzykę relaksacyjną

Nagranie trwało 30min a już po 15 poczułem dziwne uczucie ciężkiego ciała (coś w tym stylu).
Zauploaduje na rapidshare ten plik i wyśle tu link :)
Można byłoby połączyć to nagranie z instrukcjami (w załączniku) i zobaczyć co z tego wyjdzie

Załączony plik
Dodany plik  skryptoobe.txt ( 1.51k ) Liczba pobrań: 80

Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
puppy
post 06.07.2012 - 15:22
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8456

http://chomikuj.pl/obemania (hasło obemania)
Też dużo utworów
Wrzuciłem kiedyś, ale temat poszedł w zapomnienie :]
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
2 Stron V   1 2 >

Go to the top of the page
Start new topic