|
Witam! OOBE zajmuję się juz od okolo 8lat , zaczło się to przez przypadek kiedy zasnąłem słuchajac muzyki i obudziłem się nad swoim ciałem.Lecz dzisiaj chciałbym wam opowiedzieć moja historie.Na swojej drodze spotkałem bardzo wiele ciał astralnych ,wiekszośc z nich była przyjazna bądz neutralna.Jestem bardzo doswiadczony w OOBE , pewnego razu przenioslem się jednak w zupelnie inny poziom astralny .Było to bardzo dziwne doswiadczenie ,czułem sie wtedy bardzo skrepowany i wyczuwalem zla energie ..Spotkałem tam duszę astralna , była ona zupełnie inna niż wszystkie ktore dotychczas spotkalem. Probowalem sie z nia komunikowac , byla do mnie nastawiona bardzo negatywnie a wrecz wrogo. Udało mi się z nim "porozmawiac" , było to bardzo ciezkie doswiadczenie. Dowiedziałęm się ,ze nie jest z tego swiata. Dalsza rozmowa bardzo mnie zaszkowala ,ta istota probowała rzucac klatwy na ludzi i nienawidziła wszystkiemu co zyje.Czy mieliscie kiedys doswiadczenia podobne do mojego ? Nigdy nie spotkalem takiej postaci ,ktora jest tak bardzo negatywnie nastawiona i zła.
|