oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Złe Ciała Astralne, Inny Poziom Astralny
Emeteusz
post 09.07.2012 - 20:23
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam!
OOBE zajmuję się juz od okolo 8lat , zaczło się to przez przypadek kiedy zasnąłem słuchajac muzyki i obudziłem się nad swoim ciałem.Lecz dzisiaj chciałbym wam opowiedzieć moja historie.Na swojej drodze spotkałem bardzo wiele ciał astralnych ,wiekszośc z nich była przyjazna bądz neutralna.Jestem bardzo doswiadczony w OOBE , pewnego razu przenioslem się jednak w zupelnie inny poziom astralny .Było to bardzo dziwne doswiadczenie ,czułem sie wtedy bardzo skrepowany i wyczuwalem zla energie ..Spotkałem tam duszę astralna , była ona zupełnie inna niż wszystkie ktore dotychczas spotkalem. Probowalem sie z nia komunikowac , byla do mnie nastawiona bardzo negatywnie a wrecz wrogo. Udało mi się z nim "porozmawiac" , było to bardzo ciezkie doswiadczenie. Dowiedziałęm się ,ze nie jest z tego swiata. Dalsza rozmowa bardzo mnie zaszkowala ,ta istota probowała rzucac klatwy na ludzi i nienawidziła wszystkiemu co zyje.Czy mieliscie kiedys doswiadczenia podobne do mojego ? Nigdy nie spotkalem takiej postaci ,ktora jest tak bardzo negatywnie nastawiona i zła.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
makyo
post 10.07.2012 - 22:55
Post #2

Dusza Towarzystwa

kręci lolki:P

Diabol, piszesz, że ktoś cie zrypał w innym jezyku. A czy kiedykolwiek wyraziłeś swoja wolę, że nie życzys sobie nocnych odwiedzin i straszenia? I że tylko pozytywne istoty (np takie, które mają w sercu miłość do wszystkich dusz we Wszechswiecie), mogą przebywać w Twoim otoczeniu?

Jak się nie wyrazimy wyraźnie czego nie chcemy, to niektórym może sie wydawać, że mamy ochote na "zabawę". Zabawe w agresora i ofiarę. Jeśli jesteś świadomy tego co sie właśnie dzieje, to masz wybór, albo się bawić (czyli przyjmujesz role ofiary i sie boisz), albo nie. Przy Twoim stanowczym sprzeciwie, nie ma mowy o żadnej zabawie.

Oczywiście takie regóły trzeba ustalić wcześniej, bo jak ktoś nam robi "BU!" z zaskoczenia, to zawsze narobimy w portki i się obudzimy:)

Ale jeśli np. takie nekanie trwa długo (np paraliż + jakieś duszące mary co jakis czas), to przyjęcie pozycji ofiary jest jakby zgodą na grę. "O ja biedny słaby, a Ty zły i potężny. Jejku jejku":)
Można też podejść do tego inaczej. Co mi się tu szwędasz? wyp..ad!:P I żeby twoja astralna noga więcej tu nie postała:) A kysz!:P I jeszcze "sio!"

Nie jesteśmy laleczkami barbie do UJA!:)

Tommi, zasilanie takiego bota wymaga dostarczania mu energii/uwagi. nie lepiej poprosić opiekunów/aniołów o pomoc? A dla czego ktos niby ma to robić za nas?
My nie mamy mocy czy nie wierzymy, że ją mamy? Ja jestem słaby, moja wola nic nie znaczy, anioł zrobi to za mnie ...

E tam! Oddajemy swoją moc każdemy kogo tylko widzimy:/

+Quote Post
Tommi_J
post 11.07.2012 - 09:45
Post #3

Przyjaciel Rodziny

CYTAT(makyo @ 10.07.2012 - 23:55) *
Tommi, zasilanie takiego bota wymaga dostarczania mu energii/uwagi. nie lepiej poprosić opiekunów/aniołów o pomoc? A dla czego ktos niby ma to robić za nas?

Uważam, że "tworzenie bota" lub proszenie o pomoc opiekunów to to samo, tylko inaczej wyrażone, trochę inny przepływ energii z naszego ziemskiego punktu widzenia, w końcu JA to nie materia ani nie świadomość mózgowa (to moja teoria w którą wierzę na podstawie własnych doświadczeń oraz interpretacji wpływów zew. takich jak książki, filmy, doświadczenia innych ludzi etc), a raczej jesteśmy WYŻSZYM JA czyli jakąś formą energetyczną, która w jakiejś części manifestuje się jako my-materialno-duchowi.

W każdym razie, nie ważne jaką ktoś ma teorię skąd pochodzi moc czy z zewnątrz, czy wewnątrz - ważne aby wierzyć, że JESTEŚMY MOCĄ i czy się czegoś boimy, dominujemy, kochamy, tworzymy, czy niszczymi zależy od nas bo mamy wolę i moc kreacji, jak się czemuś poddajemy w astralu to taka nasza wola i nie ważne czy to dobre czy złe - wyraziliśmy Wolę poddania - czyli ostatecznie chcieliśmy tego.

Ogólnie to nie jestesmy świadomi naszej podświadomości, może więc na pewnym poziomie "astralnym/duchowym" mamy potrzebę skonforntowania się z czymś czarnym/mrocznym i to czasem przywołujemy aby dopełnić nasze doświadczenie. I nie jest to wcale jakieś abstrakcyjne, bo większość ludzi w życiu materialnym miewa różne tzw "głupie pomysły" by czegoś spróbować ze zwykłej ciekawości, mimo wszystko, że jest to np. niebezpieczne dla ich życia, zdrowia, może być bolesne etc, a teraz przesuńmy to na poziom astralnej świadomości/ciekawości i tu zaczyna się jazda nie do ogarniecia przez materialnych-nas :)

ok, coś przedłużam :) ale chciałbym jakoś pomóc poprzez moje doświadcznie, co prawda większość ludzi którzy "coś" robią astralnie/ezoterycznie/duchowo w szerokim zakresie mówi podobnie tylko ubiera to w inną formę, jak zwał tak zwał:
- mamy Moc i Wolę
- jak nie chcemy aby to podświadomość rządziłą w naszym astralu przygotujmy naszą świadomość, wyraźmy naszą wolę do świadomości, że chcemy takiego zakresu doświadczeń a nie innego
- gdy zdominuję nas "nieobliczalna" podśiwadomość miejmy wiarę i wolę w to co chcemy
- w astralu nie walczymy "pięścia" ale "sercem" czyli energią uczuć i czy coś kochamy czy nienawidzimy to nasza kreacja w ten sposób się objawia

Życzę wysokich i satysfakcjonujących lotów :-)

+Quote Post

Posty w temacie
- Emeteusz   Złe Ciała Astralne, Inny Poziom Astralny   09.07.2012 - 20:23
- - masa   Jak sie mocno wkurwie to własnie taki jestem;p   09.07.2012 - 20:48
- - Emeteusz   Mówie calkiem powaznie,do tej pory nie moge zapom...   09.07.2012 - 21:03
- - Vamdou   Ojj, poskąpiłeś nam trochę opisu. Z chęcią p...   09.07.2012 - 21:05
- - Mero   Było ją pokochać ;p Są takie dziwne fazy w kt�...   09.07.2012 - 21:06
- - Zielarz Gajowy   Ktoś bardzo doświadczony powinień znać odpowie...   09.07.2012 - 21:19
- - Emeteusz   Co do wychodzenia , robie to juz automatycznie po ...   09.07.2012 - 21:23
|- - niewiarygodne11   CYTAT(Emeteusz @ 09.07.2012 - 22:23)...   11.07.2012 - 21:12
|- - Freddy K   CYTAT(niewiarygodne11 @ 12.07.2012 - 08...   11.07.2012 - 22:17
- - Zielarz Gajowy   Rozumiem, może jest po prostu tak jak w realu. Je...   10.07.2012 - 07:35
- - Messanger   On się zajmuje OOBE 8 lat i nie wie, co robić ? ...   10.07.2012 - 11:36
- - makyo   Oj tam zaraz drania:P Jak oceniasz to nie jestes ...   10.07.2012 - 13:46
|- - diaboliq   Miałem taką sytuację kiedy uzyskałem świadomo...   10.07.2012 - 17:22
- - Tommi_J   ciekawe doświadczenie, myślę, że musisz się d...   10.07.2012 - 19:58
- - Messanger   Bo astral to jeden wielki śmietnik ezoteryczny......   10.07.2012 - 20:16
- - Freddy K   Drogi Zielarzu, pozwolisz, że Cię zacytuję. CY...   10.07.2012 - 22:32
- - makyo   kręci lolki:P Diabol, piszesz, że ktoś cie zr...   10.07.2012 - 22:55
|- - Tommi_J   CYTAT(makyo @ 10.07.2012 - 23:55) To...   11.07.2012 - 09:45
- - masa   .   12.07.2012 - 07:41

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park