Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Oobe Czy świadomy Sen?, nocne doswiadczenie
Piotraslump
post 14.07.2012 - 08:01
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 8989

witam dziś w nocy miałem pare snów a w nich śniły mi sie różne rzeczy związane z oobe np. energia wirująca czy coś takiego nad ranem o godzinie 4:00 miałem sen że ide ulicą gdzie jest dużo samochodów i miedzy ludźmi stoi biały koń do którego mówie "konico zabierz mnie na tamten świat" i jajca jak berety normalnie sen sie odrazu skończył ja dostałem paraliżu i wibracji serce mi biło szybko jak cholera i nagle widze siebie nie oczami ino tak jakby 10cm nad sobą i tak jak bym miał głowe przekręconom w prawo o 90* cały czas miałem świadomośc ze to nie sen wystraszyłem sie tego i mówie se wracam kurwa wracam zacząłem na siłe poruszać rękami i nogami ale nie dało sie przez paraliż po chwili sie obudziłem normalnie i wszystko wruciło do normy nie wiem co o tym myśleć dlatego że paraliż mógł być poprostu paraliżem sennym tak jak to naukowo potwierdzają że nad ranem można dostać więc to by sie zgadzało ale wibracji nie potrafie wytłumaczyć i tego że widziałem siebie jakby 10 cm nad sobą z widokiem przekręconym w prawo nie wiem czy to był świadomy sen czy oobe prosił bym o wypowiadanie się dodam że niedawno słuchałem idosera astral projection który ma ponoć pomóc wyjśc z ciała dodatkowo powiem że na robocie byłem 8h i narobiliśmy się tak że jak wruciłem byłem bardzo zmęczony i praktycznie odrazu zasnąłem prosze o wypowiadanie sie :]
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Piotraslump
post 14.07.2012 - 09:51
Post #2

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 8989

to zobacze co nastepnej nocy bedzie jeśli znowu sen sie powtórzy o oobe nastepnym razem se wyjde jesli wszystko bedzie ok :D
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic