|
|
14.07.2012 - 11:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam po malej przerwie w odwiedzaniu forum. W ostatnim czasie zainteresowalem sie tematem hipnozy. Mam juz za soba kilka udanych prob i wychodzi mi to z latwoscia. Ale do rzeczy, szukalem info w necie jedak nie nic konkretnego nie znalazlem, (czyzby nikt nie probowal ? ) chodzi o wywolanie stanu obe na zahipnotyzowanej osobie. Chcialbym np. by osoba w transie zadala jakies pytania bytom astralnym. Myslicie ze jest to mozliwe ? Wiadomo, najlepiej poprostu sprobowac... Jedak zanim to zrobie ( mam chetnego ktory zaczyna zglebiac temat obe-ld ) chcialbym zaczerpnac wiecej informacji bo hipnoza to nie zabawka. Wywolywalem u kolegi stan (podczas transu) w ktorym mogl swobodnie poruszac sie po przestrzeni ktora wczesniej stworzylem w jego wyobrazni lub tez moglem tworzyc w jego glowie scenariusz w ktorym bral udzial. Kolega opowiadal o bardzo realnych, wrecz namacalnych przezyciach ktore, doswiadczyl w stanie hipnozy. Sam jednak nie jestem w temacie obe bardzo doswiadczony, miewam tylko ld. A skoro sam nie poznalem wymiaru astralnego mam pewne obawy co do bezpieczenstwa takiego eksperymentu. Chcilbym zeby kumpel wrocil stamtad sam, tzn. bez zadnego astralnego pasarzera. Prosze o rady i wskazowki, wszystko co mogloby pomoc w tym eksperymencie i z gory dziekuje. Sorka za brak polskich znakow ale pisze z telefonu.
Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
15.07.2012 - 00:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
W takim razie zostaje spróbować :). Napiszę poźniej co z tego wyszło. Dzięki za odpowiedzi.
|
|
|
|
Młody89 Oobe W Stanie Hipnozy 14.07.2012 - 11:53
puppy Nie wiem czy ta odpowiedź z Trylogii będzie dla ... 14.07.2012 - 17:10
Freddy K OBE w hipnozie jest możliwe i jest bardzo łatwo ... 14.07.2012 - 19:29
EverDream Autohipnoza jest łatwiejsza jak się ją umie. W ... 15.07.2012 - 20:34
Dagon CYTATAutohipnoza jest łatwiejsza jak się ją umi... 15.07.2012 - 21:20
Jarzyn44 Podczas regresji hipnotycznej często prosi się d... 17.07.2012 - 09:11
EverDream Rozwaliłem Dagona :D Sorry, że taką głupotę n... 17.07.2012 - 21:12
Młody89 Przyszła pora na małą aktualizację :). W ostat... 07.08.2012 - 21:42![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |