|
Ja się grzecznie pytam, a zenkel o masowaniu jajek. A jak monedator czyści wątek, to niech czyta dokładnie kto jakie bzdety wypisuje, bo takie czyszeczeni to nie jest czyszczenie.
Czemu ma słuzyć wątek? Chciałem się dowiedzieć czy ludzie widzą tunel/wir i wejście do niego. W różnych tekstach opisuje się to właśnie w ten sposób. Dla mnie nie jest to mit, podanie czy egenda, tylko fizjologia i anatomia. Szyszynka jest zbudowana tak jak oko. U nietórych zwierząt jest ono ciągle aktywne. Za moich czasów uczyli tego na biologii w podstawówce.
Na tematy praktyk homoseksualnych nie będę rozmawiał, bo nie mam o tym zielonego pojęcia. Musicie mi wybaczyć.
Mam nadzieję, że słowo "homoseksualizm" nie obrazi moderatora i nie usunie on.ona mojego posta po raz kolejny.
Pozdrawiam serdecznie
ps. jeśli chodzi o śnieg optyczny, to część ludzi uważa, że postrzegają energię. niektórzy z nich widzą poszczególne śnieżki w różnych kolorach. Dla mnie to dość niesamowite. I nie mam na myłśli czegoś co powstaje po nacisnięciu oka:/ Zmysły większości z nas są przytłumione. Wystarczy porównać się z myśliwym polujacym w jungli:) To że ktoś czegoś nie widzi/słyszy/czuje, nie znaczy że iny też tego nie postrzega.
ps.2 Czasem jak czytam niektóre odpowiedzi, to mi się wydaję, że piszą je jakieś dzieci z forum o grach komputerowych a nie ludzie którzy są w stanie podróżować swoją świadomością poza ciałem fizycznym. :) do tego trzeba mić świadomość.
|