|
"To dobrze czy źle?"
To tak dobrze ze aż ogarnąć cieżko- jakby wszystko ogarniało się w nieskończonej miłości wszystkiego do wszystkiego, nie stawiając żadnych barier i granic.
Poprostu , tak po prostu !
Moja dusza aż nie jest w stanie pomieścić Tego, a ileż jeszcze pcha się by rozerwać ją ze szcześcia.
Tyle czasu bładziłem po świecie szukając odpowiedzi, nękało zło tego świata, męczyła nienawiść do systemu,
nienawiść i zawiść do wszystkich Braci moich,
bezradność by coś zmienić, ocalić jakoś ludzkość przed zniszczeniem, a teraz czuje i wiem że miłość ogarnia wszystko we wszechświecie i tylko czeka ażeby człowiek się otworzył, nie pcha się na silę tylko delikatnie szepce do ucha we wrzasku zagubienia i szaleństwa tego świata, czeka niecierpliwie nienarzuca się wcale
choć jest najpotężniejszą
siłą we wszechświecie
Dzięki Ci o Miłości za to forum i tych ludzi tutaj i że twój plan wypalił i znalazłem się tu i teraz z moimi nowymi Przyjacółmi by poznawać co to istnienie, dzieki za wyrwanie mnie z obłakanego świata narkomani i ... ty wiesz najlepiej.
Już prawie mnie nie było a teraz czuję ze jestem, to tak cieżko opisać.
Dzięki za tą jedną noc przełomu która zmieniła mnie na wieki.
Dzięki za pomoc i siłe by wytrwać nie spodziewałem się że gdy zrobię taki mały krok w Twoją stronę, to że Ty przybiegniesz do mnie !
Pozdrawiam wszystkich Braci Pokój i Miłość z Wami !
|