Halus, Sz.P. to znaczy "szwiętej pamięci"? :P
Proszę mi tu nie panować, a określenie "kupa" najlepiej określa moje wypowiedzi:P
To tylko słowa. Dla jednego coś znaczą, dla innego nie znaczą nic.
Jest taka fajna piosenka Akurat
http://www.youtube.com/watch?v=UhyeywiEzKoZajebista!:P
Halus, ja nie wiem jak jest z Twoimi doświadczeniami i z TWoją wiarą w Boga. Wiem, że przez wiele lat było mi szkoda, że nie doznawałem jakiś wyjątkowo paranormalnych fenomenów:) Z jednej strony chciałem, z drugiej, uważałem, że takie zjawiska tylko karmią ego i rozpraszają w drodze do "ośniedzenia":) Więc i chciałem i nie chciałem. W Boga wierzyłem zawsze, ale ostwnio zacząłem wierzyć, że jeśli Jahwe jest Bogiem Tego wszechświata, to może jest jakiś większy koleś/kolesiówa :) byt, który obsługuje pozostałe wszechświaty. Może my jesteśmy wszystcy równymi sobie Bogami, którzy równocześnie są tu w 3D i "TAM na górze" odwalają fuchę Bogów. Każdy ma swój wszechświat. I kazdy u każdego robi za słońca, gwiazdy, galaktyki itd.
Jek się to ma do wiary w Boga? Nie mam pojęcia:P Czy dobrze jest wierzyć czy źle.
Rób co chcesz, jeśli tylko jest to budujące i dodaje Ci powera. Jak Cię dołuje, to zacznij wierzyć w coś innego. Jaka jest prawda to kiedyś się przekonasz.
Teraz postrzegam swoje wierzenia i brak paranormalnych zdolności jako świadomy wybór. Nie po to wcielałem się do świata gdzie nie używa się cudownych zdolności na codzień, żeby takich zdolności używać:) Jak bym nie chciał doświadczać takiego ograniczenia, to bym się pewnie tu nie wcielał. Teraz dziękuję sobie, że nie pchałem się w jakieś new age i kanałowanie, bo widzę, że często się to więże z byciem marionetką. Nie lubię jak ktoś chce zrobić ze mnie pacynke i wadzić mi pięść w d....:P
Nie dla mnie takie zabawy.
Ale nadchodzi czas na odzyskanie pamięci, zdolności itp.
Tyhy msz rację. Nic się samo nie zrobi. Ale nie warto sobie utrudniac rzeczy które można zrobić w sposób nie wymagajacy komplikacji.
Mooji to fajny chłopina. Byłem na spotkaniu i naprawdę mądrze opowadał. Od ludzi tam obecnych bił fajny spokój. Nie wiem jak jest z tym na codzień. Ile tam jest sekty w ekcie. Może nie ma. Mam taka nadzieję.
Pozdro!:D