oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Sylvan Muldoon - Zapomniany Podróżnik Poza Ciałem
zx12
post 20.07.2012 - 17:16
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Dzisiaj kiedy wszystkim zainteresowanym tematyką OOBE znane są podróże Roberta Monroe, Bruca Moena i Darka Sugiera, warto zapoznać się z sylwetką całkowicie zapomnianego już podróżnika - Sylvana J. Muldoona.
Jego doznania były o tyle charakterystyczne, że wędrując poza ciałem, nigdy nie wydostał się poza płaszczyznę fizyczną.

http://www.wrzucaj.com/297660

Miłej lektury. :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Mero
post 26.07.2012 - 13:43
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

W ld jesteśmy jak w pudełku które podtrzymujemy i poszerzamy swoją własną energią dlatego po większości świadomych snów wstajemy zmęczeni , wyczerpani jakbyśmy pracowali całą noc.. W oobe całą strukture podtrzymują inne istoty? wstajemy wypoczęci naładowani energią wszystkiego.

+Quote Post
Tommi_J
post 27.07.2012 - 09:24
Post #3

Przyjaciel Rodziny

CYTAT(Mero @ 26.07.2012 - 14:43) *
W ld jesteśmy jak w pudełku które podtrzymujemy i poszerzamy swoją własną energią dlatego po większości świadomych snów wstajemy zmęczeni , wyczerpani jakbyśmy pracowali całą noc.. W oobe całą strukture podtrzymują inne istoty? wstajemy wypoczęci naładowani energią wszystkiego.

Też tak to czuję. Uważam, że świadomy sen jest w większości kreacją naszego umysłu, jest jakby wykreowanym przez nas przedłużeniem świata fizycznego.
Obawiam się również, że nawet ewidentne wyście w tzw oobe (czyli przez uniesienie się nad ciałem, wytoczenie etc) kończy się często świadomym snem czyli tzw OSPUO, gdyz nasz mózg przejmuje kontrolę nad sytuacją i zaczyna generować jakiś matrix.
Moim zdaniem "prawdziwe" oobe, czyli od Parku dalej (wg Monroe) to odczepienie się od kreacji własnego mózgu. Jak to rozpoznać? Jak to zrobić?
Chyba przez zaufanie do swojego Wyższego Ja ale ja jeszcze tego nie wiem, bo szukam i próbuję doświadczać :)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park