Przeczytałem Wasz komentarze i muszę odowiedzieć ponieważ znam tego prowadzącego osobiście. To Marcin Mizera szef organizacji NPN (www.npn.org.pl) i osoba bardzo znana w świecie badaczy zjawisk paranormalnych. Moim zdaniem jesteście dla niego zbyt surowi, po pierwsze nie było wcale tak źle ,a po drugie, weźcie pod uwagę fakt, iż była to jego pierwsza audycja (absolutny debiut) co nie jest przecież bez znaczenia. według mnie trzeba go raczej wspierać za odwagę poruszenia tematu OOBE tak publicznie i w takim radiu. Wiem, że po audycji zgłosiło się wielu osób doświdczających obe itd. Oprócz tego, Marcin Mizera i Darek Sugier zrobili fajna promocę książki "MIWPC". Zego co wiem to już w trakcie audycji przychodzili ludzie do redacji radia aby ją sobie odebrać. Panowie rozdali mnóstwo książek :) Co więcej, bo pewnie o tym nie wiecie. Marcin organizuje dla DArka spotkanie autorskie w puławskim cetrum kulturalnym. To tyle na razie :)
Pozdrawiam wszysktcjh obe - fanów ! Trzeba przebijać sie z tym tematem i wspierać "naszych"!
CYTAT(vooyoo @ 02.07.2007 - 15:34)

Darek rulez!!! hehehe...
Prowadzący irytujący, przerywa i gada od rzeczy...